Στέλιος Κρητικός: «Απέρριψα δουλειά για σεξουαλικούς λόγους, ήθελαν… αντάλλαγμα»

Στέλιος Κρητικός

Δείτε όλα όσα είπε ο Στέλιος Κρητικός σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στην εκπομπή “Happy Day” και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε συνέντευξη ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος μίλησε για τα παιδιά του, για τη δουλειά που απέρριψε για… σεξουαλικούς λόγους, αλλά και για το Survivor.

«Ξεκίνησα τα βίντεο με τα παιδιά μου για να περάσει η ώρα, αλλά μας αγκάλιασε ο κόσμος και οι εταιρείες. Τώρα κάνουμε διαφημιστικά. Αφιέρωνα διπλό και τριπλό χρόνο στα παιδιά μου από την αρχή του διαζυγίου. Χώρισα με τη μαμά τους, όχι μαζί τους. Με την κόρη μου έχω βρει τον δάσκαλό μου. Κάποτε ο γιος μου, ο Άρης, κόντεψε να πνιγεί στη θάλασσα. Ανατριχιάζω που το θυμάμαι, έσπασα… ρεκόρ κολύμβησης για να τον βγάλω έξω», είπε αρχικά ο Στέλιος Κρητικός.

Ο Στέλιος Κρητικός πρόσθεσε επίσης: «Όταν δούλευα στο πρωινό του Mega, μου έλεγαν δημοσιογράφοι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τις συνεντεύξεις όπως εσύ. Θα το ξαναέκανα με μεγάλη χαρά. Έμενα μαζί με τα δύο μου αδέλφια και τη γιαγιά μας σε 10 τετραγωνικά, ευτυχία! Απέρριψα δουλειά για σεξουαλικούς λόγους. Ήθελαν να τους δώσω κάτι ως αντάλλαγμα».

Για το Survivor, ο Στέλιος Κρητικός απάντησε: «Δεν το βλέπω το Survivor, είναι πολύ σκληρό ριάλιτι και δεν μου αρέσει. Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ καλό παιδί. Δεν παίρνω θέση για τον χαρακτήρα κανενός γιατί βλέπουμε 1 ώρα το 24ωρο. Ήταν καταπληκτική εμπειρία για μένα. Δεν θα ξαναπήγαινα εύκολα, παρά μόνο για οικονομικούς λόγους».