Στέλιος Κουδουνάρης: «Το μόνο που με ακουμπούσε ήταν το bullying για το όνομά μου»

Στέλιος Κουδουνάρης

"Υπήρχαν δύσκολες στιγμές. Όταν δεν παίζεις ποδόσφαιρο και παίζουν όλα τα υπόλοιπα αγόρια κι εσύ παίζεις με τα κορίτσια και μιλάς για τα ρούχα τους κι όταν δεν ακολουθείς τα συνηθισμένα πράγματα της κάθε ηλικίας" δήλωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Ο σχεδιαστής και κριτής του «My Style Rocks», Στέλιος Κουδουνάρης ήταν καλεσμένος στο «Γειά σου» με την Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για το πώς ήταν σαν παιδί και τα σχόλια που είχε εισπράξει.

«Το bullying είναι βαρύ, αλλά είναι σίγουρο ότι ήμουν ένα παιδί με διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είχα πάντα τους φίλους μου, αλλά σίγουρα δεν ήταν όλο αποδεκτό. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές. Όταν δεν παίζεις ποδόσφαιρο και παίζουν όλα τα υπόλοιπα αγόρια κι εσύ παίζεις με τα κορίτσια και μιλάς για τα ρούχα τους κι όταν δεν ακολουθείς τα συνηθισμένα πράγματα της κάθε ηλικίας. Τα παιδιά είναι σκληρά.

Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, αλλά δεν με ακούμπησαν ιδιαίτερα. Το μόνο που με ακουμπούσε ήταν το bullying για το όνομά μου. Με κοροϊδεύαν για το επίθετό μου, αλλά κι αυτό γύρισε και τώρα το λατρεύω» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κουδουνάρης.