Στέλιος Κουδουνάρης: “Πήρε λίγο χρόνο για να με αποδεχθεί και να με μάθει ο κόσμος!”

Στέλιος Κουδουνάρης

"Θα επέλεγα κορίτσι από το GNTM να περπατήσει στην πασαρέλα μου αν..."

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Στέλιος Κουδουνάρης στο «Πρωινό» και στην Μαρία Κοκολάκη.  Ο σχεδιαστής μόδας μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και αποκάλυψε αν θα άφηνε να περπατήσει στην πασαρέλα του κοπέλα από το “Next to model”.

«Θυμάμαι από μωρό ότι σχεδίαζα στα βιβλία και στο σχολείο γιατί βαριόμουν στα μαθήματα. Η πρώτη απόπειρα στο να φτιάξω ρούχο ήταν στη ραπτομηχανή της μαμάς μου. Επέλεξα την Ελλάδα γιατί η Κύπρος είναι μικρός τόπος για έναν σχεδιαστή να μπορέσει να εξελιχθεί.

Ο κόσμος με αγαπάει, αν και όλοι λένε ότι είμαι πολύ αυστηρός, μου λένε να γίνω λίγο πιο καλός και γλυκός. Πήρε λίγο χρόνο για να με αποδεχθεί και να με μάθει ο κόσμος, δεν ήταν εύκολο, ήταν μια διαδρομή 10 ετών μέχρι σήμερα. Οι Ελληνίδες έχουν στυλ και μεσογειακή αύρα, ξέρουν οι περισσότερες να ντύνονται, όχι όλες! Οι περισσότερες επώνυμες έχουν στυλίστα, όποτε δεν ντύνονται μόνες τους, δεν μπορούμε όποτε να μιλήσουμε για αυτές.

Μου αρέσει να επιλέγω πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες στις επιδείξεις μου για να δείχνω έναν μικρόκοσμο πάνω στην πασαρέλα.Έχω πολλούς τύπους γυναίκας πάνω στην πασαρέλα, όλες έχουν τη δίκη τους ομορφιά, θέλω να υπάρχει μια ποικιλομορφία. Θα επέλεγα κορίτσι από το “Next top model” να περπατήσει στην πασαρέλα μου αν ταίριαζε στα ρούχα μου, όχι μόνο επειδή είναι γνωστή!»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!