Στέλιος Κουδουνάρης: Ξεκαθαρίζει για την επιτροπή και τις παίκτριες του My Style Rocks

My Style Rocks

"Ο παρουσιαστής έχει μία κατεύθυνση από την αρχισυνταξία. Δεν λέει τη γνώμη του για τη μόδα στο My Style Rocks. Κανείς δεν είναι διεκπεραιωτικός" απαντά ο Στέλιος Κουδουνάρης στη Νανά Παλαιτσάκη.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Ο γνωστός σχεδιαστής ρούχων μίλησε για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, που κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα στον ΣΚΑΪ, αναφέροντας όσα γνωρίζει για τη σύνθεση της επιτροπής και το καστ των διαγωνιζόμενων κοριτσιών.

«Η εκπομπή ξεκινάει 16 του μήνα, όπως έχει ανακοινώσει ο ΣΚΑΪ. Αν είμαστε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό, θα περάσουμε πολύ ωραία. Όποιοι και να είναι, είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ ωραίο και θα κάνουμε τις καλύτερες επιλογές. Ανυπομονώ κι εγώ να το δω» δηλώνει ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Για την Κατερίνα Καραβάτου ως παρουσιάστρια και τα σχόλια της Νανάς Παλαιτσάκη ο Στέλιος Κουδουνάρης αναφέρει:

«Ένας παρουσιαστής παρουσιάζει μία εκπομπή και τη ροή της, έχει μία κατεύθυνση από την αρχισυνταξία. Δεν λέει τη γνώμη του για τη μόδα στη συγκεκριμένη εκπομπή. Η Κατερίνα (Καραβάτου) είναι μία πάρα πολύ έμπειρη παρουσιάστρια, λαμπερή, γλυκιά. Νομίζω ότι ο κόσμος θα χαρεί να τη βλέπει το μεσημέρι σε ένα τόσο αγαπητό project».

«Οι πρωταγωνιστές του show είναι σίγουρα οι διαγωνιζόμενες και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Κανείς δεν είναι διεκπεραιωτικός. Είναι λίγο άδικο αυτό σαν τοποθέτηση» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Το My Style Rocks είναι ένα παιχνίδι που αγκαλιάζει όλων των ειδών τις γυναίκες. Αγαπάει το διαφορετικό, όλα τα σώματα, τις προσωπικότητες και μόνο έτσι μπορεί να είναι ενδιαφέρον. Οπότε όσα κορίτσια κρίνει η παραγωγή ότι μπορούν να ανήκουν σε αυτή την ομάδα νομίζω ότι είναι ευπρόσδεκτα και θα τις καλοδεχθεί και το κοινό» σχολιάζει ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Τέλος, ο Στέλιος Κουδουνάρης ξεκαθαρίζει για τη φημολογούμενη συμμετοχή της Πόπης Μαλλιωτάκη και της Γωγώς Γαρυφάλλου στο project: «Δεν γνωρίζω αν θα είναι κανένα από τα ονόματα που μου λέτε. Δεν γνωρίζω ποιες θα είναι οι διαγωνιζόμενες. Το κανάλι θα τα ανακοινώσει σύντομα».