Στέλιος Καλαθάς: «Έπρεπε να αποδείξω την ανάσταση του Καλαθά κι ότι δεν είμαι νεκρός»

Στέλιος Καλαθάς

"Ήταν πολύ αστείο. Είχαν μπερδέψει το δικό μου ΑΜΚΑ με του πατέρα μου, ο οποίος έχει πεθάνει από το 2004" ανέφερε ο Στέλιος Καλαθάς.

Ο Στέλιος Καλαθάς μίλησε στην Super Κατερίνα για τον Γέροντα Παΐσιο αλλά και για τη φορά που χρειάστηκε να αποδείξει πως… είναι ζωντανός!

«Πριν από πάρα πολλά χρόνια γυρνώντας από την Επίδαυρο βράδυ, ξαφνικά έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Δεν λειτουργούσε ούτε το φρένο ούτε οι ταχύτητες και ξαφνικά έρχονταν επάνω μου νταλίκες. Νόμιζα ότι θα χάσω τον κόσμο. Εκεί αστραπιαία το ένστικτό μου με οδήγησε να προσευχηθώ κι αυτομάτως μετά από δευτερόλεπτα μπόρεσα να ελέγξω το αυτοκίνητο, άρχισε να λειτουργεί το φρένο και κατάφερα να το σταματήσω δεξιά σε κάτι δέντρα. Συνάντησα τον γέροντα Παϊσιο τρεις φορές. Ήταν μια ιδιαίτερη φυσιογνωμία. Ένας άνθρωπος πολύ φωτεινός, ταπεινός, πνευματικός και χαρισματικός…» είπε ο Στέλιος Καλαθάς.

«Ήταν πολύ αστείο. Είχαν μπερδέψει το δικό μου ΑΜΚΑ με του πατέρα μου, ο οποίος έχει πεθάνει από το 2004. Κάποια στιγμή πήγα να πάρω κάποιες εξετάσεις και μου λέει η κοπέλα ότι δεν μπορώ να στις δώσω γιατί φαίνεται στα χαρτιά μας ότι είστε νεκρός. Έπρεπε να αποδείξω την ανάσταση του Καλαθά, ότι τελικά ζω και δεν είμαι νεκρός» πρόσθεσε.