Στέλιος Διονυσίου: «Θέλω δύο διαφορετικά πρόσωπα να υποδυθούν τον πατέρα μου»

Στέλιος Διονυσίου

Όσα αποκάλυψε ο Στέλιος Διονυσίου για τη σειρά γύρω από τη ζωη του πατέρα του, Στράτου.

Με τη Ναταλία Γερμανού συνομίλησε ο Στέλιος Διονυσίου, το μεσημέρι Κυριακής, ο οποίος και βγήκε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Ο λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον αείμνηστο πατέρα του και την επερχόμενη σειρά που θα γίνει για την ζωή του Στράτου Διονυσίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Διονυσίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τη σειρά. Έχουμε κάνει ήδη αρκετά ραντεβού με τους ανθρώπους, τους έχουμε πει πάρα πολλές ιστορίες και εμείς σαν παιδιά αλλά και η μητέρα μας, η κυρά Γεωργία. Έχει σίγουρα να πει πολύ περισσότερα πράγματα από εμάς για την ζωή του πατέρα μας, πως γνωρίστηκαν, πως ξεκίνησε και όλα αυτά τα πράγματα. Λέω πως ακόμα όμως είναι νωρίς γιατί δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές αλλά είμαστε σε πάρα πολύ κοντινό σημείο».

«Ο άνθρωπος που θα τον υποδυθεί θα ήθελα προσωπικά να είναι κάποιος καινούργιος ηθοποιός, να μην είναι πολυφαγωμένος στην τηλεόραση. Αυτό θα μου άρεσε αλλά ακόμα δεν ξέρουμε. Δεν έχουν «πέσει» καν τα ονόματα, ακόμα δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το κανάλι και έχουμε δουλίτσα μπροστά μας. Νομίζω μάλιστα πως θα πρέπει να είναι δύο διαφορετικά πρόσωπα. Να είναι δηλαδή κάποιος στη νεαρή ηλικία και μετά ενδεχομένως προς το φινάλε της καριέρας του».

«Σε μένα και τον Άγγελο δεν μας έχουν προτείνει να παίξουμε. Εμένα θα μου άρεσε, βέβαια, γιατί το έχω ξανακάνει σαν ηθοποιός και μου αρέσει αυτή η ιδέα. Ενδεχομένως να μας ζητηθεί να τραγουδήσουμε κάποια τραγούδια του. Δηλαδή να ακούγονται οι φωνές μας» συμπλήρωσε ο Στέλιος Διονυσίου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.