Στέλιος Διονυσίου: Η ιδιαίτερη ιεροτελεστία που είχε ο πατέρας του πριν βγει στην πίστα

Στέλιος Διονυσίου

«Κάποιος θαμώνας πήγε να του πιάσει τα μαλλιά και ήταν σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα», είπε ο Στέλιος Διονυσίου.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού μίλησε ο Στέλιος Διονυσίου. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στον πατέρα του και την “ιεροτελεστία” που ακολουθούσε πριν βγει στην πίστα.

«Υπήρχε μία ιεροτελεστία όσον αφορά την ενδυμασία του πάτερα μου, πριν βγει στην πίστα. Ο πατέρας μου ήξερε από την καλή κι από την ανάποδη, τι κοστούμι πρέπει να φοράει. Ο πατέρας μου φορούσε πρώτα τα παπούτσια ώστε να μη χρειαστεί να σκύψει και τσαλακωθεί το παντελόνι. Από τη στιγμή που έβαζε το σακάκι, δεν κουνούσε τα χέρια του για να μην κάνει τσάκιση», είπε αρχικά ο Στέλιος Διονυσίου.

Ο Στέλιος Διονυσίου αποκάλυψε στη συνέχεια: «Φορούσε μία ειδική λακ στα μαλλιά. Αν τον ακουμπούσε κάποιος στο κεφάλι μπορεί και να τον σκότωνε. Κάποια στιγμή είχε μπει ο Άγγελος στο καμαρίνι του πάτερα μας, τον χαιρέτησε και μετά δεν το θυμόταν, γιατί ήταν αφοσιωμένος στο να ετοιμαστεί να βγει στην πίστα. Κάποιος θαμώνας πήγε να του πιάσει τα μαλλιά και ήταν σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα».

Κλείνοντας, ο Στέλιος Διονυσίου είπε: «Ο Γιάννης Πάριος είχε τραγουδήσει στον πάτερα μου το “Τα πήρες όλα και έφυγες” γιατί ήταν διστακτικός και τελικά το τραγούδησε. Ο πατέρας μου θεωρούσε το “Εγώ να δεις”… γλυκανάλατο».