Στέλιος Χανταμπάκης: «Γι’ αυτό αποχώρησα από το Survivor, αυτή είναι όλη η αλήθεια»

Στέλιος Χανταμπάκης

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ξεκαθαρίζει το παρασκήνιο πίσω από την οικειοθελή του αποχώρηση από το reality επιβίωσης.

Στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Στέλιος Χανταμπάκης. Ο γνωστός παρουσιαστής, που αποχώρησε οικειοθελώς την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor All Star, ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων το τοπίο γύρω από την απόφασή του να αφήσει το reality επιβίωσης πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας.

«Μπαίνοντας στο All Star και στο Nomads υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα δεθώ συναισθηματικά με κανέναν. Μπορεί να μη μπήκα αγωνιστικά έτοιμος αλλά μπήκα προετοιμασμένος στο ότι δεν θα επηρεαστώ ψυχολογικά στο εάν ένας παίκτης με πολεμήσει. Άλλωστε, δεν είναι οι ίδιοι χαρακτήρες έξω, εκεί γνωριζόμαστε», είπε αρχικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Από τους δύο μήνες με έπνιγε όλο αυτό. Ήθελα πολύ να μάθω για τον κόσμο έξω πώς με βλέπει, ο κόσμος με στήριξε στο Nomads. Δεν ένιωσα άβολα από τον κόσμο έξω. Ένιωσα άβολα από όλα αυτά που γράφτηκαν και διάβαζα. Παρ’ όλα αυτά είχα ένα πνίξιμο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Ψηφίζομαι. Με το που ψηφίζομαι νιώθω πάρα πολύ όμορφα γιατί σκέφτομαι ότι φεύγω. Υπάρχει η πιθανότητα να φύγω, είμαι ένας από τους πέντε υποψήφιους. Αρχίζω και σκέφτομαι όλο το βράδυ, δεν μπορώ να κοιμηθώ και λέω είμαι στο αεροπλάνο, είμαι με τα παιδιά μου. Λέω τέλος είμαι με τα παιδιά, είμαι σπίτι.

Συνειδητοποιούσα ότι δεν με νοιάζει και καθόλου που ψηφίστηκα. Δεν κυνηγάω το παιχνίδι. Δεν μου φταίνε τα παιδιά που με ψήφισαν», εξήγησε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Λέω: είναι πολύ εγωιστικό να χρησιμοποιήσω τον κόσμο. Να τους βάλω λοιπόν να με στηρίξουν και να μου πουν: σε στηρίξαμε, βάλαμε τα λεφτά μας, εσύ πήρες την επιβεβαίωσή σου και έφυγες. Αυτή είναι όλη η αλήθεια. Με το που ψηφίστηκα, ένιωσα πάρα πολύ ωραία», καταλήγει ο Στέλιος Χανταμπάκης.