Στέλα Φυρογένη: «Το ένστικτο της Χάιδως για τον δολοφόνο της κόρης και του άνδρα της θα δικαιωθεί»

Στέλα Φυρογένη

«Στις δύσκολες στιγμές του ρόλου θυμάμαι δικές μου πικρές στιγμές και είμαι κοντά στον χαρακτήρα του ρόλου για να μπορέσω να παίξω», λέει η Στέλα Φυρογένη.

Η πρωταγωνίστρια της Γης της Ελιάς, Στέλα Φυρογένη, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για το σίριαλ του Mega που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

«Η δουλειά μου με εκπλήσσει ακόμα. Δεν είναι δουλειά μου να εμφανίζομαι σε εκπομπές. Με κάλυπτε το θέατρο, για αυτό δεν είχα κάνει τώρα τηλεόραση. Μετά από τριάντα χρόνια δουλειά στο θέατρο, τώρα ήταν η κατάλληλη ώρα για να κάνω τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι ένα ωραίο καταφύγιο για τον κόσμο», είπε αρχικά η Στέλα Φυρογένη.

Η Στέλα Φυρογένη είπε στη συνέχεια για τη Γη της Ελιάς: «Η Χάιδω είναι ένα τέρας, ένα τέρας για το οποίο έχω κατανόηση. Ο ρόλος έχει σωματικές απαιτήσεις, όλοι έχουμε θλιβερές στιγμές που μπορούμε να ανασύρουμε από τις προσωπικές στιγμές. Στις δύσκολες στιγμές του ρόλου θυμάμαι δικές μου πικρές στιγμές και είμαι κοντά στον χαρακτήρα του ρόλου για να μπορέσω να παίξω».

«Με διχάζει η Χάιδω και εγώ σαν άνθρωπος δεν μπορώ να καταλάβω την αυτοδικία του ρόλου. Μπορώ να καταλάβω την εμμονή της και το ένστικτο της. Το ένστικτο της για τον δολοφόνο της κόρης και του άνδρα της θα δικαιωθεί», είπε η Στέλα Φυρογένη δίνοντας spoiler για την εξέλιξη της σειράς.