Στέφανος Βούρος: «Οι γονείς μου δεν ντράπηκαν ποτέ για την αναπηρία μου»

Στέφανος Βούρος

"Δεν κρύφτηκα ποτέ, δεν έβαλα ποτέ τα χέρια στις τσέπες για να μη με δει ο κόσμος" δήλωσε ο Στέφανος Βούρος.

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο Στέφανος Βούρος, την Παρασκευή, στον Alpha. Ο γιος του Γιάννη Βούρου και της Νταίζης Σεμπεκοπούλου αναφέρθηκε ανοιχτά στην αναπηρία του και την στήριξη που είχε διαχρονικά από τους γονείς του.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Στέφανος Βούρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «λόγω των προβών, των γυρισμάτων, των παραστάσεων έβλεπα τους γονείς μου λιγότερο από όσο θα ήθελα. Σκεφτόμουν μικρός πως όταν με το καλό θα κάνω οικογένεια, δεν θα θέλω τα παιδιά μου να με βλέπουν λίγο και να τραβάω όσα τραβούσαν οι δικοί μου».

«Στο Tik Tok ξεκίνησα ανεβάζοντας βιντεάκια στα οποία έπαιζα κιθάρα και πιάνο. Στην πορεία είδα ότι έχω χώρο να μιλήσω για την αναπηρία και να ευαισθητοποιήσω – εξοικειώσω τον κόσμο με την αναπηρία με λίγο πιο χιουμοριστικό τρόπο».

«Το ότι οι γονείς μου δεν ντράπηκαν ποτέ για μένα, με έκανε και μένα να μην ντραπώ. Δεν κρύφτηκα ποτέ, δεν έβαλα ποτέ τα χέρια στις τσέπες για να μη με δει ο κόσμος. Πάντα είμαι επικοινωνιακός» συμπλήρωσε ο γιος του Γιάννη Βούρου και της Νταίζης Σεμπεκοπούλου στο μαγκαζίνο του Alpha, Super Κατερίνα