Στέφανος Τσιτσιπάς: «Όλο αυτό με τα Harrods ποτέ δεν το κατάλαβα»

Στέφανος Τσιτσιπάς

"Έγινε μια τεράστια παρεξήγηση σε αυτό που απάντησα για το εμβόλιο" τόνισε, επίσης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στον πανικό και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει αρκετές φορές στα social media μέσα από τις αναρτήσεις του.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξομολογήθηκε πως «το διασκεδάζω όλο αυτό! Για μένα τα social media είναι να μπορείς να πεις κάτι το οποίο εσύ προσωπικά πιστεύεις. Μάλλον, μερικές φορές, σας τρολάρω και λίγο διαφορετικές από αυτό που κατάλαβε ο κόσμος. Αυτό με το Harrods όμως ποτέ δεν το κατάλαβα γιατί οι προθέσεις μου ήταν τελείως διαφορετικές από αυτό που κατάλαβε ο κόσμος. Είχα την ευκαιρία να πάω για πρώτη φορά στο Λονδίνο και να πάω στο Harrods και σκεφτόμουν, άμα χτιστεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα πόσες πολλές δουλειές μπορούν να προσφερθούν σε ανθρώπους που δεν έχουν δουλειά αυτή τη στιγμή. Και ένας μαγνήτης για τον τουρισμό ειδικά το καλοκαίρι που έχουμε τόσους πολλούς τουρίστες. Θα ήταν μια καταπληκτική ιδέα άμα φτιάχναμε κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα και φυσικά «έφαγα ξύλο» αλλά δεν με πειράζει γιατί, όπως ξέρω, αυτό που μετράει στο τέλος της ημέρας είναι η πρόθεση που είχα».

«Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολίου για τον κορονοϊό και το έκανα. Εκεί που έγινε παρεξήγηση πάνω στο εμβόλιο είναι όταν με ρώτησε ένας δημοσιογράφος για το εμβόλιο σε μια συνέντευξη. Έγινε μια τεράστια παρεξήγηση σε αυτό που απάντησα, λέγοντας ότι «άμα η ATP το κάνει υποχρεωτικό, φυσικά και θα κάνω εμβόλιο. Αυτή τη στιγμή το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό και δεν μας έχει πει κανείς ότι πρέπει να το κάνουμε οπότε εγώ περιμένω μέχρι να μας δώσει το ΟΚ η ATP». Επίσης, υπήρξαν κουβέντες πριν ξεκινήσει το εμβόλιο ότι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε αθλητές. Οπότε είχα μια ανησυχία πάνω σε αυτό γιατί δεν ήξερα τι αντίδραση θα προκαλέσει σε μένα».

«Δεν είναι υγιεινό να περνάς πολύ χρόνο στα social media και έχω καταλάβει εδώ και πολλά χρόνια ότι θα βρεις ανθρώπους μέσα εκεί οι οποίοι είτε ζηλεύουν είτε θέλουν κάτι κακό. Δεν θέλουν δηλαδή να προκαλέσουν κάτι θετικό ή να βγάλουν κάτι καλό προς τα έξω. Κάθονται όλη μέρα στα social media και την λένε στους υπόλοιπους. Για μένα τα social media είναι ένα μέρος στο οποίο μπορώ και περνάω καλά, έχω κάποιες συνδέσεις με ανθρώπους και το πιο σημαντικό είναι η επικοινωνία και το να μπορείς να πεις κάτι που μάλλον θα κάνει τον κόσμο καλύτερο»» συμπλήρωσε, επίσης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη βραδινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.