Στέφανος Τανιμανίδης: «Θανάση λένε τον γιο μου, Σάκης είναι μόνο ένας, ο Ρουβάς»

Στέφανος Τανιμανίδης

«Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι ένα παιδί αγαπητό, το ξέρω από την πρώτη μέρα που συνεργάστηκε με τον Θανάση», λέει ο Στέφανος Τανιμανίδης.

Στην κάμερα του Happy Day έκανε δηλώσεις ο Στέφανος Τανιμανίδης. Ο πατέρας του Σάκη μίλησε για τις εγγονές του, αλλά και τη σχέση του γιου του με τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Είμαι χαρούμενος που υπάρχει συνέχεια στην οικογένεια. Εγώ δεν παίζω με τις εγγονές μου, παίζει η γυναίκα μου. Στεναχωριέμαι που η γυναίκα μου με έχει εγκαταλείψει εδώ και ένα χρόνο και μεγαλώνει τα κορίτσια με τη Χριστίνα και τη συμπεθέρα», είπε αρχικά  με χιούμορ ο Στέφανος Τανιμανίδης.

Ο Στέφανος Τανιμανίδης απάντησε στη συνέχεια για τον Σάκη και τον Γιώργο Μαυρίδη: «Ο Γιώργος είναι ένα παιδί αγαπητό, το ξέρω από την πρώτη μέρα που συνεργάστηκε με τον Θανάση. Ήταν στενοί φίλοι και αδέρφια.

Συνεχίζουν να είναι απ’ ότι ξέρω και πιστεύω ότι η πορεία και του Γιώργου θα είναι εξίσου σημαντική με ότι όνειρο κάνει στη ζωή του. Θανάση τον λένε τον γιο μου, πώς θα τον φωνάζω, Σάκη; Σάκης είναι ένας, ο Ρουβάς. Σάκης είναι ο Ρουβάς, εγώ ξέρω τον Θανάση».