Στέφανος Μουαγκιέ: «Με σταματούσαν καθημερινά για εξακρίβωση στοιχείων»

Στέφανος Μουαγκιέ

"Τώρα με σταματούν αμέτρητοι αστυνομικοί για φωτογραφίες", αποκαλύπτει ο Στέφανος Μουαγκιές.

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα μίλησε ο Στέφανος Μουαγκιέ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην γνωριμία των γονιών του. «Οι γονείς μου είναι και οι δύο από την Ουγκάντα. Γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι που έγινε στη φοιτητική εστία στου Ζωγράφου. Ερωτεύτηκαν και έκαναν εμάς», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Για το εμβόλιο του COVID-19, ο Στέφανος Μουαγκιέ είπε: «Ενός ηθοποιού η δουλειά δεν είναι να κινεί τον κόσμο προς κάποια κατεύθυνση. Θα πω ευθέως ότι δεν θα ήθελα να το κάνω, αλλά οι καταστάσεις θα μας οδηγήσουν δυστυχώς να το κάνουμε. Δεν είμαι συνωμοσιολόγος που πιστεύει ότι υπάρχουν τσιπάκια».

«Από ένα φασιστικό μόρφωμα με είχαν βρει και με απειλούσαν για τη ζωή μου», δήλωσε ο Στέφανος Μουαγκιέ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους ελέγχους που έχει δεχτεί από αστυνομικούς:

«Θυμάμαι στα σχολικά μου χρόνια, σχεδόν καθημερινά με σταματούσαν αστυνομικά όργανα για να μου κάνουν εξακρίβωση στοιχείων. Εγώ τότε ήμουν από τους τυχερούς που είχαν ελληνική υπηκοότητα, πήγαινα συνέχεια στο Α.Τ. Παγκρατίου και ο διοικητής με είχε μάθει. Τώρα με σταματούν αμέτρητοι αστυνομικοί για φωτογραφίες».