Στέφανος Μιχαήλ: «Υπάρχει ένα μπάχαλο στην κοινωνία που φέρνει τον κόσμο σε αντιπαλότητα, διχόνοια και διάσπαση»

Στέφανος Μιχαήλ

«Τα social media παίζουν ρόλο σε αυτό. Έχουμε λάθος πρότυπα μέσω αυτών», είπε ο Στέφανος Μιχαήλ.

Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε σήμερα ο Στέφανος Μιχαήλ. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα λάθος πρότυπα της εποχής μας, αλλά και τα social media.

«Θεωρώ ότι για να είναι ισορροπημένος ένας άνθρωπος πρέπει να έχει αξίες και ιδανικά που θα είναι οι βάσεις του και θα πορεύεται με αυτά. Γιατί έτσι έχεις στόχους όνειρα και αξίες. Υπάρχει ένα μπάχαλο στην κοινωνία που φέρνει τον κόσμο σε αντιπαλότητα, διχόνοια, διάσπαση και σταματάμε να εστιάζουμε στα πράγματα που έχουν σημασία. Αυτά είναι απλά, η αγάπη, η οικογένεια. Όλα αυτά χάνονται και έτσι χάνεται και ο άνθρωπος», είπε αρχικά ο Στέφανος Μιχαήλ.

Ο Στέφανος Μιχαήλ είπε στη συνέχεια: «Τα social media παίζουν ρόλο σε αυτό. Έχουμε λάθος πρότυπα μέσω αυτών. Μας ενδιαφέρει να δείξουμε πρόσωπα που δεν είμαστε πραγματικά και ακολουθώντας τη μόδα, να δείξουμε που πάμε, γιατί απλά πήγαν άλλοι. Παρακολουθώ ανθρώπους που δεν είναι αυτό που δείχνουν, είναι ψεύτικοι και γι αυτό θα ήθελα να σβήσω τους λογαριασμός μου στα social. Δεν μου αρέσει η ψευτιά και το δήθεν. Αν δω ένα σχόλιο που θα το πει ο άλλος μέσα από την καρδιά του μπορεί και να απαντήσω. Στα άλλα όχι. Δεν μου τυχαίνει συχνά να πάρω αρνητικά σχόλια. Η αδικία είναι κάτι που με ενοχλεί πάρα πολύ».

Ο Στέφανος Μιχαήλ είπε επίσης: «Η σύντροφός μου δεν έχει προσπαθήσει να με αλλάξει. Ήμουν από την αρχή απόλυτος στα θέλω μου. Αλλά σε μία σχέση ισορροπείς τα θέλω σου με τα θέλω του άλλου. Έχουμε διαφορετική φιλοσοφία με την σύντροφό μου, είναι πιο κοινωνική, εγώ είμαι πιο εσωστρεφής. Υπάρχει όμως αγάπη και θέληση για το μέλλον μας και έδεσε όλο αυτό».