Στέφανος Μιχαήλ για Νάταλι Κάτερ: «Ο γάμος είναι κάτι που σίγουρα θα γίνει στο μέλλον»

Στέφανος Μιχαήλ

"Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, δεν είναι μια σχέση περιστασιακή η Νάταλι, δεν είναι εφηβική σχέση", λέει ο Στέφανος Μιχαήλ.

Συνέντευξη στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε ο Στέφανος Μιχαήλ και μίλησε για πολλά. Ιδιαίτερη θέση στην κουβέντα τους είχε η σχέση του με την σύντροφό του, Νάταλι Κάτερ.

«Γενικά, η ζωή μας είναι ήρεμη, περνάμε πάρα πολύ ωραία, είμαστε ευτυχισμένοι και δένει όλο αυτό το πράγμα με τον καιρό. Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί. Ο γάμος εννοείται ότι είναι κάτι που σίγουρα θα γίνει στο μέλλον, χτύπα ξύλο αν πάνε όλα καλά. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, δεν είναι μια σχέση περιστασιακή η Ναταλί, δεν είναι εφηβική σχέση. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, είμαστε στη φάση της ζωής μας που θέλουμε και οι δύο άλλα πράγματα», εξομολογήθηκε ο Στέφανος Μιχαήλ.

Για το παιδάκι που έχει η Νάταλι Κάτερ, ο Στέφανος Μιχαήλ λέει: «Είμαι πάρα πολύ κοντά του. Υπήρχε πάντα αυτός ο ρόλος στη ζωή μου γιατί το πρότυπο της οικογένειας, του πατέρα και τη μάνας είναι κάτι το οποίο κουβαλάω μέσα μου από παιδί