Στέφανος Μιχαήλ: «Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι, δεν ένιωσα ποτέ καλύτερος από κάποιον άλλο»

Στέφανος Μιχαήλ

"Η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που μου έχουν κάνει είναι όταν μια κοπέλα πήρε μία βλεφαρίδα μου και τη φύλαξε".

Στον Κώστα Τσουρό και το «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μιλά ο Στέφανος Μιχαήλ. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη σειρά Famagusta του MEGA, ανοίγει την καρδιά του για το Κυπριακό ζήτημα, τις ιστορίες που άκουγε από τη γιαγιά του, ενώ αποκαλύπτει και την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει βιώσει.

«Το Famagusta δεν σημαίνει μόνο επιτυχία, ακουμπά ένα ευαίσθητο σημείο του εαυτού μου, όπως είναι η εισβολή, ο πόνος τον ανθρώπων που βίωσαν το 1974. Δεν έσβησε ποτέ, είναι μία πληγή ανοιχτή», δηλώνει ο Στέφανος Μιχαήλ.

«Η γιαγιά μου είχε στείλει τον γιο της στον πόλεμο. Ήταν στρατιώτης τότε. Όταν η γιαγιά μου μου περιγράφει αυτές τις μέρες που ο θείος μου όταν τον έψαχναν και δεν ήξεραν που είναι, άκουγαν ότι τον είδαν στο τάδε νοσοκομείο και πήγαιναν να τον βρουν και δεν τον έβρισκαν, η γιαγιά μου έλεγε ότι έχασε τη μισή της ζωή. Σκέψου αυτούς τους ανθρώπους που έχασαν δικά τους πρόσωπα, βιάστηκαν ή έχασαν τα παιδιά τους», αφηγείται ο ηθοποιός στον Κώστα Τσουρό.

«Εμένα δεν με ενδιαφέρει η φήμη. Δεν πήγα ποτέ να σπουδάσω ηθοποιός, δεν ήταν όνειρό μου. Ήρθε στην πορεία. Δεν θα με επηρεάσει ποτέ αν φύγει η διασημότητα. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι και ούτε πρόκειται. Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερος από κάποιον άλλον», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Στέφανος Μιχαήλ.

«Ζήλεια υπάρχει με τη σύντροφό μου αλλά σε λογικά πλαίσια, είναι διαχειρίσιμο. Η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που μου έχουν κάνει είναι όταν μια κοπέλα πήρε μία βλεφαρίδα μου και τη φύλαξε», ανέφερε θέλοντας να ελαφρύνει το κλίμα ο Στέφανος Μιχαήλ.