Στέφανος Μιχαήλ: «Δεν έχει σημασία αν το παιδί είναι μόνο της Νάταλι ή και δικό μου»

Στέφανος Μιχαήλ

«Όταν κάνουμε το επόμενο βήμα θα το μάθετε, δεν θα μείνει κρυφό», είπε ο Στέφανος Μιχαήλ.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη έδωσε συνέντευξη ο Στέφανος Μιχαήλ. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σειρά Famagusta που θα προβληθεί στο Mega, την ενασχόλησή του με την υποκριτική, το φλερτ στα social media, τις εκδηλώσεις θαυμασμού, αλλά και την σύντροφό του.

«Είναι μία εξαιρετική σειρά που αναφέρεται σε ένα γεγονός που έχει επηρεάσει όλο τον ελληνισμό. Αυτή η σειρά έχει περισσότερη συναισθηματική αξία για μένα παρά κάτι άλλο, γιατί θεωρώ ότι τα εθνικά μας θέματα είναι… «ξεπερασμένα», τα οποία δυστυχώς αφήνουμε να ξεχαστούν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία μας», είπε αρχικά ο Στέφανος Μιχαήλ για τη σειρά Famagusta.

Ο Στέφανος Μιχαήλ είπε στη συνέχεια: «Η υποκριτική ήταν μοιραίο γεγονός, προέκυψε τυχαία από μία γνωριμία με τον Κούλη Νικολάου όταν πήγα να κάνω έναν βοηθητικό ρόλο σε μία σειρά. Όσες φορές ένιωσα ανταγωνισμό από άλλους ηθοποιούς τραβήχτηκα πίσω, δεν τους ανταγωνίζομαι, γιατί ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω».

Για το φλερτ στα social media και τις εκδηλώσεις θαυμασμού, ο Στέφανος Μιχαήλ απάντησε: «Πάντα υπάρχουν μηνύματα με βίντεο και φωτογραφίες για φλερτ. Την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού την είχα βιώσει στη Ρόδο όταν μία κοπέλα πήρε μία βλεφαρίδα από το πρόσωπο μου και την κράτησε».

Όσο για τη σύντροφό του, Νάταλι Κάτερ, ο Στέφανος Μιχαήλ είπε: «Δεν έχει σημασία αν το παιδί είναι μόνο της Νάταλι ή και δικό μου, από την στιγμή που είμαστε μαζί πρέπει να είσαι πατέρας και για αυτό το παιδί. Όταν κάνουμε το επόμενο βήμα θα το μάθετε, δεν θα μείνει κρυφό».