Στέφανος Κυριακίδης για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Της είχαν ανοίξει τον λάκκο πιο μπροστά»

Στέφανος Κυριακίδης

"Αυτά για μένα είναι ανεπίτρεπτα" εξήγησε ο Στέφανος Κυριακίδης.

Με αφορμή την θεατρική παράσταση «Τελευταία Φεγγάρια» μίλησε ο Στέφανος Κυριακίδης στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο έμπειρος ηθοποιός αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο παρελθόν και τον πόλεμο που εκείνη δέχθηκε για την απόφαση να παίξει σε αρχαία τραγωδία.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κυριακίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ καλή επαγγελματίας. Πάρα πολύ καλή και παρόλο που στην αρχή ήμουν λιγάκι διστακτικός, έκανε το πρώτο βήμα αυτή γιατί είπα όχι εγώ στην αρχή, ήμουν και δεσμευμένος. Πήρε τηλέφωνο στο σπίτι μου, το σήκωσε η γυναίκα μου, μου το έδωσε και μου είπε: Στέφανε, έχεις καμιά αντίρρηση να παίξω εγώ τραγωδία;».

«Γιατί έχω πάρει εγώ copyright τις τραγωδίες, της απάντησα. Μέσα σε δέκα λεπτά όμως με έπεισε και μετά περάσαμε πάρα πολύ καλά μαζί. Το κακό με την Αλίκη είναι ότι την είχαν έτοιμη, δεν την άφησαν να δουν τι γίνεται. Της είχαν ανοίξει τον λάκκο πιο μπροστά».

«Αυτά για μένα είναι ανεπίτρεπτα. Κάνε την κριτική σου μετά, κάνε ότι θες μετά. Σκυλί όμως, δουλειά και υπομονή. Να σε κυνηγάνε, να σε κατηγορούνε… Κάτσε» συμπλήρωσε, επίσης, ο Στέφανος Κυριακίδης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης.