Στέφανος Κορκολής και Κάρμεν Ρουγγέρη συγκλόνισαν για τις μάχες που έδωσαν με τον καρκίνο

Στέφανος Κορκολής

Όλα όσα εξομολογήθηκα ο Στέφανος Κορκολής και η Κάρμεν Ρουγγέρη στο Σημείο Συνάντησης.

Ο Στέφανος Κορκολής και η Κάρμεν Ρουγγέρη βρέθηκαν στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ, το βράδυ της Δευτέρας και συγκλόνισαν με τις εξομολογήσεις τους για τις μάχες που έδωσαν με τον καρκίνο.

Ο αγαπημένος συνθέτης μίλησε για τον συνεχόμενο πόλεμο που έχει με τον καρκίνο, που δεν τελειώνει ποτέ αλλά και πως όλη αυτή η εμπειρία τον βοήθησε να πετάξει τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή του.

«Σε μένα έρχεται και φεύγει. Είναι μία διαρκής μάχη. Το βασικό είναι ότι πρέπει να μάθουμε όλοι μας να κάνουμε προληπτικό έλεγχο. Μπορείς να σωθείς, να προλάβεις. Είναι μία αρρώστια που χτυπά ανεξαιρέτως. Δεν πρέπει να κατεβάσεις τα χέρια και να το δέχεσαι. Εγώ το πολεμάω», ανέφερε ο Στέφανος Κορκολής.

Από την άλλη, η Κάρμεν Ρουγγέρη, η αγαπημένη ηθοποιός και συγγραφέας δεν δίστασε να αποκαλύψει πως τελείως συμπωματικά διέγνωσε σε πολύ αρχικό στάδιο καρκίνο στον μαστό και καταλήγει στο διαχρονικό συμπέρασμα, ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

«Εγώ είμαι της πρόληψης και έκανα μία μαστογραφία. Δεν με πήραν στο τηλέφωνο να μου πουν τι συμβαίνει. Μία μέρα τυχαία πήγα να την πάρω και έγραφε μέσα ότι οπωσδήποτε πρέπει να γίνει εγχείρηση για να ελεγχθεί κάτι ύποπτο που βρήκαν. Και πραγματικά το έκανα, ήταν σαν τη μύτη της καρφίτσας, ήταν κακό, ήταν καρκίνος. Το προλάβαμε και ήταν όλα καλά. Η γιατρός μου είπε κάθε 6 μήνες να κάνω εξετάσεις», σημείωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη.