Στέφανος Κορκολής: «Έχω κάνει ήδη τέσσερις επεμβάσεις»

Στέφανος Κορκολής

"Ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστεί να κάνω επέμβαση, είμαι πλήρως προετοιμασμένος ψυχολογικά γι' αυτό", λέει ο Στέφανος Κορκολής.

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για όλα στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη. Ο γνωστός δημιουργός και ερμηνευτής αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν έκανε παιδιά.

«Η δημιουργία οικογένειας είχε περάσει από το μυαλό μου στο παρελθόν. Δεν έκατσε, δεν έγινε… Δεν είναι κάτι που το εκβιάζεις, δεν θα εκβίαζα ποτέ πρέπει να κάνω οικογένεια. Η αγάπη μετράει του ενός για τον άλλον. Μια σχέση μπορεί να είναι γάμος. Εγώ ξέρω πάρα πολλά ευτυχισμένα ζευγάρια, τα οποία δεν έχουν παντρευτεί», είπε.

Για τη μάχη του με τον καρκίνο, ο Στέφανος Κορκολής ανέφερε: «Σε σύγκριση με ανθρώπους που έχουν πολύ βαριές μορφές, αισθάνομαι και περίεργα να λέω ότι έχω κάτι. Είναι βασανιστικό γιατί έρχεται και φεύγει και ξανάρχεται, αυτό το μπρος πίσω είναι κουραστικό, αγχωτικό. Αλλά όταν πήγαινα για τις θεραπείες και έβλεπα γύρω μου άλλους ανθρώπους, από τη μία έκανα τον σταυρό μου, από την άλλη…

Ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστεί να κάνω επέμβαση, είμαι πλήρως προετοιμασμένος ψυχολογικά γι’ αυτό. Ήδη έχω κάνει τέσσερις, είναι τέτοια η μορφή.

Το αντιμετωπίζω πλέον με ψυχραιμία. Στην αρχή βέβαια δεν υπήρχε ψυχραιμία, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Πλέον το αντιμετωπίζω ψύχραιμα. Όποιος καπνίζει να το κόψει, γιατί εγώ το έπαθα από αυτό. Όταν κάπνιζα κάποτε πέντε πακέτα, έλεγα ότι δεν παθαίνω…».