Στέφανος Κορκολής: «Αφού έκανα την πρώτη επέμβαση και τις πρώτες χημειοθεραπείες, πέταξα οτιδήποτε τοξικό»

Στέφανος Κορκολής

"Δεν τον ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω, ακόμα το παλεύω και κάνω θεραπείες κατά καιρούς" δηλώνει ο Στέφανος Κορκολής.

Μαζί με την Σοφία Μανουσάκη βρέθηκε ο Στέφανος Κορκολής, το απόγευμα της Κυριακής, τετ α τετ με τον Τάσο Τρύφωνος στην κυπριακή τηλεόραση. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μεταξύ άλλων, ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης μίλησε με ειλικρίνεια για την μάχη με τον καρκίνο που έδωσε και συνεχίζει να δίνει με θάρρος.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κορκολής εξομολογήθηκε πως «δεν τον ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω και ακόμα το παλεύω. Κάνω θεραπείες κατά καιρούς και όσο ο καιρός περνάει και δεν έχεις συμπτώματα, τόσο καλύτερα. Κοντεύω τα δέκα χρόνια τώρα. Πάντα έχεις την αίσθηση ότι δεν θα συμβεί σε εσένα και γω ανήκω επίσης στην κατηγορία πολλών που δεν δίνουμε σημασία σε ένα σύμπτωμα, το περνάμε στο ντούκου και δεν πάμε στον γιατρό».

«Δεν πάω στον γιατρό για ένα σύμπτωμα, εγώ τουλάχιστον, γιατί φοβάμαι μην μου πει ότι έχω κάτι. Είναι αυτό το περίεργο δηλαδή συναίσθημα που έχει ενώ μπορεί να πας στον γιατρό, να σου βρει κάτι στην αρχή του, να στο τελειώσει και να γλιτώσεις από πολλά βάσανα. Στη δική μου περίπτωση, όταν το έμαθα, το έμαθα πάρα πολύ άγαρμπα. Ο δικός μου γιατρός δεν θα σου ωραιοποιήσει τίποτα, θα σου πει ακριβώς τα πράγματα και καλά κάνει. Έχω ξαναπεί ότι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, αλλάζει όλη η ζωή σου, αλλάζει το σύμπαν. Αφού έκανα την πρώτη επέμβαση, που είχε πολύ πόνο και τις πρώτες μου χημειοθεραπείες, μετά άρχισα να βλέπω πολύ διαφορετικά τα πράγματα».

«Οτιδήποτε ήταν τοξικό γύρω μου, οτιδήποτε, το πέταξα. Το τσιγάρο, ας πούμε, που ήταν και η αιτία της αρρώστιας μου. 100%. Άνθρωποι, καταστάσεις, δουλειά. Δηλαδή οτιδήποτε ένιωθα ότι μου δημιουργεί άγχος, στρες και όλα αυτά… γεια σας! Για πάντα. » συμπλήρωσε, ακόμα, ο Στέφανος Κορκολής στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha Κύπρου.