Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ο Νίκος Μάνεσης δεν μου μιλάει»

Στέφανος Κωνσταντινίδης

«Ο κόσμος βλέπει τα κοινωνικά θέματα σε εμάς και όχι στον Λιάγκα, είναι απίστευτο», λέει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαίρη Αργυριάδου έδωσε συνέντευξη ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως ο Νίκος Μάνεσης δεν του μιλάει εδώ και πολλά χρόνια.

«Οι καλύτερες συνεργασίες που είχα ήταν με τη Χριστίνα Λαμπίρη και τους Καραβάτου – Κατσούλη. Η Κατερίνα Καραβάτου θα πρέπει να επανέλθει με ένα πρότζεκτ και όχι με μια σχολιαστική εκπομπή. Πρότζεκτ έχουν κάνει άλλες κι άλλες που δεν έχουν την ποιότητα της Κατερίνας», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε στη συνέχεια: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι αληθινή, αυτό που σκέφτεται δεν το φιλτράρει. Οι τεχνικοί λένε ιστορίες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πιστεύω πάντα τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες. Δεν έπρεπε να κάνω αυτό το ποστ για τη Φαίη Σκορδά, κακώς τα πήρα στο κρανίο. Ο κόσμος βλέπει τα κοινωνικά θέματα σε εμάς και όχι στον Λιάγκα, είναι απίστευτο».

Για τον Νίκο Μάνεση, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε: «Δεν μου μιλάει. Ο Νίκος Μάνεσης, απ’ ότι γνωρίζω, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, δεν θα μου έδινε ποτέ συνέντευξη και δεν θα ήταν ποτέ καλεσμένος σε μια εκπομπή που είμαι εγώ. Είχα κάνει ένα σχόλιο στο παρελθόν που δεν του άρεσε».