Στέφανος Κωνσταντινίδης και Κώστας Τσουρός σε πρωτοφανή καβγά: «Φερέφωνο της Νέας Δημοκρατίας»!

Τσουρός

«Μη μου φωνάζεις εμένα! Σε ακούω μια χαρά!»

Δεύτερη μέρα εντάσεων στο Πρωινό, εντάσεις που εξελίχθηκαν σε έναν πρωτοφανή καβγά μεταξύ των συντελεστών της εκπομπής, λίγα λεπτά μετά την έναρξη. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι για τα νησιά του Αιγαίου και την Τουρκία. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Κώστας Τσουρός έγιναν πρωταγωνιστές σε ένα «επεισόδιο» από αυτά που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην πρωινή εκπομπή.

[dfp_ads id=236982]

Το σχόλιο του Κώστα Τσουρού «Πραγματικά αναρωτιέμαι, δεν καταλαβαίνουν ότι είναι επικίνδυνα αυτά τα πράγματα που λένε;», προκάλεσε την αντίδραση του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο οποίος είπε: «Είναι σαν να έχεις πάει στο γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας και μου λες τη δήλωση που έκαναν χθες βράδυ».

«Τι λες αγόρι μου; Είναι δυνατόν να ακούς από έναν υπουργό ότι δεν έγινε τίποτα να χάσουμε μερικά νησιά; Λέει ο Στέφανος ότι είμαι φερέφωνο της Νέας Δημοκρατίας! Μα, είναι δυνατόν;» είπε έξαλλος ο Κώστας. «Μη μου φωνάζεις εμένα! Σε ακούω μια χαρά!», απάντησε εκνευρισμένος ο Στέφανος.

Η Φαίη Σκορδά σφύριξε τη λήξη στο ματς, λέγοντας: «Αυτό που είπε ο Κώστας το σκεφτήκαμε όλοι και προς Θεού δεν είχε καμία πολιτική τοποθέτηση».