Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά στη Φωλιά των Κου Κου»

Στέφανος Κωνσταντινίδης

"Το έχει ανάγκη η ψυχή μου να δουλεύω με καθάριους ανθρώπους για αυτό θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναδουλέψω με την Κατερίνα" πρόδωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στην κάμερα του Σου Κου Family λίγη ώρα μετά την οριστική αυλαία της καθημερινής πρωινής εκπομπής του STAR, «Στη φωλιά των Κου Κου». Μέσα σε όλα, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Κατερίνας Καραβάτου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε αυτή η τηλεοπτική χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η φετινή ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά ακόμα και για μένα που θεωρούσα ότι έχω εμπειρία από τον χώρο γιατί είμαι 22, 23 χρόνια σε αυτόν. Με έκανε να μάθω πολλά πράγματα που τα κρατάω, οπότε θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί έμαθα πολλά. Για αυτά που είπε η Κατερίνα, ρωτήστε την ίδια, δε θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Θέλω να της πω μόνο ότι την αγαπώ πολύ και την ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, ξέρει εκείνη».

«Είναι ένας καθάριος άνθρωπος και εκείνη και ο Κρατερός και θα είναι τιμή μου να δουλέψω ξανά μαζί της. Είμαστε επαγγελματίες και κάνουμε αυτό το πράγμα, όχι από ματαιοδοξία αλλά για να ζήσουμε την οικογένειά μας. Το πιο σημαντικό είναι όμως να βρούμε καθάριους ανθρώπους» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Σου Κου Family».

«Εγώ έχω γεννηθεί με αλεξίσφαιρο και μπορώ να προχωράω καμαρωτός χωρίς να με νοιάζει τι γίνεται πίσω μου αλλά το έχει ανάγκη η ψυχή μου να δουλεύω με καθάριους ανθρώπους για αυτό θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναδουλέψω με την Κατερίνα».