Στέφανος Κωνσταντινίδης για μητέρα Καρολίνας: «Έχω διαβάσει τα μηνύματα που έστειλε στον Μπο, τα γραπτά μένουν»

Στέφανος Κωνσταντινίδης

"Είναι μερικές φορές που το ψέμα κοκκινίζει από μόνο του και ντρέπεται και η ντροπή" σχολιάζει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για τις δηλώσεις της μητέρας της Καρολίνας

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το περιστατικό ανάμεσα στην Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μπο, με αφορμή τη συνέντευξη της μητέρας της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Τον γνωστό δημοσιογράφο συνάντησε η Σοφία Μανουσακίδου.

«Η Καρολίνα πρωτοανέβασε πολλά stories για εκείνον, φορώντας τα ρούχα του. Κάποια στιγμή μου λέει ο Μπο: τι να κάνω, να κάνω repost; Και του λέω: μαζί δεν είστε; Κάν’ το. Έτσι έγινε γνωστό στον χώρο, από τα stories της Καρολίνας» δήλωσε στην κάμερα του ΟΡΕΝ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Είναι μερικές φορές που το ψέμα κοκκινίζει από μόνο του και ντρέπεται και η ντροπή» σημείωσε ο δημοσιογράφος για τις δηλώσεις της μητέρας της Καρολίνας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. «Έχω διαβάσει τα πολλά μηνύματα που έστειλε η μητέρα της στον Μπο, μετά το τρέιλερ της προηγούμενης Παρασκευής. Ας σταματήσουν κάποιοι άνθρωποι, γιατί τα γραπτά μένουν» πρόσθεσε αμέσως μετά.

Όσον αφορά την «απολογία» της Καρολίνας για το ειδύλλιο με τον Μάριο, αμέσως μετά την αποχώρησή της, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε: «Το να χρησιμοποιείς τα συναισθήματα, τον έρωτα και πόσο μάλλον την αγάπη για να βγεις από την κινούμενη άμμο είναι αναξιοπρεπές».