Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Φέτος είμαι δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη, δεν έχω δεύτερες σκέψεις»

Στέφανος Κωνσταντινίδης

"Ήμουν πάρα πολύ ξεκάθαρος σε αυτό που είπα για τον Λιάγκα και τη Σκορδά. Ας γράψει ο καθένας ό,τι θέλει", δηλώνει ο γνωστός δημοσιογράφος.

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» μιλά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ο δημοσιογράφος του MEGA αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη και την ουσιαστική «επανένωσή» τους μετά από αρκετά χρόνια στην πρωινή ζώνη, ενώ ξεκαθαρίζει τη θέση του γύρω από την πρόσφατη αποκάλυψη που έκανε για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1.

«Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος, σε πολύ ωραία καινούργια λημέρια. Έχω ξαναβρεθεί σε αυτό το slot με την Ελεονώρα το 2009. Συναντιόμαστε και πάλι, είναι πολύ ωραίο και καρμικό θα το έλεγα αυτό», δηλώνει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη ρεπόρτερ Μαρία Κοκολάκη.

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μου λείπει ουσιαστικά καθόλου, γιατί μιλάμε στα τηλέφωνα. Τον αγαπώ και τον εκτιμώ πολύ, μου δίνει τις συμβουλές του, είναι ένας «πατριάρχης», ένας λόγιος της τηλεόρασης», απαντά ο δημοσιογράφος σε σχετική ερώτηση.

Αναφορικά με την αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος από τον αέρα του «MEGA Καλημέρα» ως προς τη λήξη της συνεργασίας ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον ΑΝΤ1 τον Ιούλιο του 2021, αλλά και τα σχόλια που ακολούθησαν, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης διευκρινίζει:

«Ήμουν πάρα πολύ ξεκάθαρος σε αυτό που είπα. Είπα «λόγω της θεματολογίας». Ο Γιώργος ως ένας πάρα πολύ καλός επαγγελματίας που έχει διαχειριστεί αντίστοιχα βαριά θέματα, η Φαίη είναι ένα κορίτσι της ψυχαγωγίας που προφανώς δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί».

«Είμαι πολύ χορτάτος από την τηλεοπτική μου ζωή. Έχω την τοποθέτησή μου να λέω κάποια πράγματα. Φέτος είμαι δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη, δεν έχω δεύτερες σκέψεις. Στόχος μας είναι να μπούμε σε περισσότερα σπίτια», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.