Στέφανος Κασσελάκης: «Μου είναι αδιάφορο αν η φωτογραφία με το φιλί του Τάιλερ έκανε κακό στο προφίλ μου»

"Αυτό που χρειάζεται ο κόσμος είναι αυθεντικότητα και αλήθεια. Δεν μπορείς να αλλάξεις στάση σε αυτό που είσαι. Πρέπει να γίνουμε μία κοινωνία της αποδοχής".
Στον καναπέ της εκπομπής Super Κατερίνα κάθισε νωρίτερα σήμερα (15/5) ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την φωτογραφία που μοιράστηκε πρόσφατα ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, στα κοινωνικά δίκτυα, με τους δυο τους να φιλιούνται τρυφερά.
«Μου είναι αδιάφορο αν η φωτογραφία με το φιλί του Τάιλερ έκανε κακό στο προφίλ μου, διότι αυτό που χρειάζεται ο κόσμος είναι αυθεντικότητα και αλήθεια. Υπάρχει ένα έλλειμα σεβασμού και αγάπης στην κοινωνία, έλλειμα αλληλεγγύης και βλέπεις πόσο σημαντικό είναι να μπορούμε να ξεφεύγουμε από αυτές τις αγκυλώσεις», απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης.
«Αλλά θα σου πω κάτι, τώρα που συζητάμε για αυτό. Αυτό που βλέπεις τώρα στην οθόνη σου μπορεί να μη με βοηθάει πολιτικά, επειδή αποπροσανατολίζει από τα πολύ σημαντικά θέματα στα οποία έχω αναφερθεί, όπως για τα κατηγορητήρια και για την υποκρισία στο «μαύρο» χρήμα της πολιτικής», συμπλήρωσε στο σχόλιό του.
«Από την άλλη όμως αυτή η χώρα πρέπει να γίνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. Δεν έχει να φοβηθεί κανείς τίποτα. Δεν μπορείς να αλλάξεις στάση σε αυτό που είσαι. Πρέπει να γίνουμε μία κοινωνία της αποδοχής. Η διαφορετικότητα δεν είναι αυτοσκοπός. Το να μπορείς όμως να αγκαλιάσεις τη μοναδικότητα του καθενός και να το γιορτάζουμε, αυτός είναι ο σκοπός. Πρέπει να συνεργαστούμε για να πετύχουμε εθνικούς, κοινωνικούς στόχους», κατέληξε επί του θέματος ο Στέφανος Κασσελάκης.