Στέφανος Κασσελάκης: Η αντίδρασή του on camera όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Κούγια

Στέφανος Κασσελάκης

Τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για το σποτ στη Μακρόνησο.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Νικολέτα Κλάδη έκανε δηλώσεις ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην εκλογική διαδικασία, στη στρατηγική του, στο σποτ που γύρισε στη Μακρόνησο, ενώ απέφυγε να μιλήσει για τον Αλέξη Κούγια.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για τον Στέφανο Κασσελάκη στο Πρωινό

«Δεν έχω άγχος για την εκλογική διαδικασία και αυτό γιατί ξέρω ακριβώς το λόγο για τον οποίο έθεσα υποψηφιότητα. Δεν θα αλλάξω τη στρατηγική μου, η οποία είναι να μιλάω απευθείας στον κόσμο και ακόμα κι αν χάσω, ξέρω ποιος είμαι. Ξέρω το έργο που θέλω να προσφέρω, όλα όμως είναι στην κρίση του κόσμου. Υπάρχει ανάγκη από μια μοντέρνα και προοδευτική κοινωνία», είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Για το σποτ στη Μακρόνησο, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Σκοπός της επικοινωνίας είναι να αναδεικνύεις θέματα και ο παραλήπτης να λαμβάνει κάτι από όλο αυτό. Ήθελα να στείλω ένα ενωτικό μήνυμα και νομίζω το έστειλα, είναι η ιστορία του τόπου».

Όταν η ρεπόρτερ τού ζήτησε μια δήλωση για τον Αλέξη Κούγια, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλησε να απαντήσει: «Πρέπει να φύγω, ευχαριστώ πολύ, γεια σας» κι έφυγε.