Στέφανος Κασσελάκης για Τάιλερ: «Τον συνόδευα κάθε βράδυ στο νοσοκομείο, ήταν μια δύσκολη περίοδος»

Στέφανος Κασσελάκης

Δείτε όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» βρέθηκε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από τα πολιτικά θέματα, απάντησε για τη γνωριμία, αλλά και τον επικείμενο γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

«Θα είναι ένα ευχάριστο, αλλά λιτό Σαββατοκύριακο για τους φίλους μας και τις οικογένειές μας που μας έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης για τον γάμο.

Για την γνωριμία τους με τον Τάιλερ, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Η σχέση μας με τον Τάιλερ άρχισε μέσω πανδημίας. Γνωριστήκαμε λίγους μήνες πριν τα lockdown, ήταν στην πρώτη γραμμή στις ΜΕΘ στο νοσοκομείο στο Μανχάταν. Οι φίλοι μου και πρώην συνάδελφοι είχαν πάει στα εξοχικά τους και εμείς πηγαίναμε για την νυχτερινή του βάρδια κάθε μέρα στο νοσοκομείο.

Τον συνόδευα γιατί ήταν μια δύσκολη περίοδος. Όταν χτυπούσαν τις κατσαρόλες στις 7 το βράδυ, περπατούσαμε στη γειτονιά πριν πάει στο νοσοκομείο και προσωπικά, δάκρυζα, συγκινούμουν, εκείνος τίποτα. Έλεγε πως αυτός ήταν ο ρόλος του, το λειτούργημά του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 17:55…