Στέφανος Δημουλάς: «Mε κορόιδευαν με οποιαδήποτε λέξη μπορεί να έχει κατάληξη σε …άρα»

Στέφανος Δημουλάς

"Υπήρχε περίοδος που κλείστηκα πάρα πολύ, έκλαιγα πολλές φορές" εξομολογήθηκε ο Στέφανος Δημουλάς.

Ο Στέφανος Δημουλάς βρέθηκε καλεσμένος, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό του Dot όπου και συνάντησε την δημοσιογράφο Τατιάνα Χατζή στο STAR. Μέσα σε όλα, ο γνωστός χορογράφος αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και την απόφαση να ασχοληθεί με το μπαλέτο, τη στήριξη από τους γονείς του αλλά και το μπούλινγκ που δέχθηκε από παιδιά της ηλικίας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Δημουλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ήμουν τεσσάρων χρονών ζήτησα στους γονείς μου να ξεκιν;hsω μπαλέτο και εκείνοι δέχθηκαν με έναν πολύ φυσικό τρόπο και με πήγαν στη σχολή που είχαμε στη γειτονιά μας στον Βόλο. Στην αρχή ήταν δυο ακόμα αγοράκια αλλά κατέληξα μετά να είμαι μόνος μου γιατί υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση από τον κοινωνικό περίγυρο. Δηλαδή μεγαλώνοντας αντιλαμβάνεσαι πόσο διαφορετικός είσαι σε σχέση με τα άλλα αγοράκια. Δεν ήθελα να παίξω μπάλα, ενώ η κοινωνία μου έλεγε ότι αυτό ήταν το σωστό που έπρεπε να κάνω. «Τα αγοράκια παίζουν μπάλα, τα κοριτσάκια παίζουν με κούκλες» αλλά εγώ τρελαινόμουν και για τις κούκλες και για να πηγαίνω να χορεύω, να τραγουδάω και να περνάω καλά. Έτσι λοιπόν καταλάβαινα ότι είμαι διαφορετικός από τα άλλα αγοράκια οπότε ή θα κάτσεις σε μια γωνίτσα και θα παρακολουθείς τα πράγματα σαν θεατής ή θα είσαι αυτός που θα είναι πάνω στη σκηνή».

«Υπήρχε περίοδος που κλείστηκα πάρα πολύ, έκλαιγα πολλές φορές, σηκωνόμουν το βράδυ και πήγαινα στους γονείς μου για να τους πω ότι με κοροϊδεύουν τα παιδάκια με οποιαδήποτε λέξη μπορεί να έχει κατάληξη σε άρα. Καλό είναι ορισμένες φορές να τα λέμε και χύμα, ειδικά σε τέτοια δημόσια βήματα και εκπομπές σαν τη δική σας».

«Οι γονείς μου φοβούνταν για το πως θα με αντιμετωπίσει έξω ο κόσμος για πολλά πράγματα, πολλές επιλογές και πολλές φυσικές μου κλήσεις. Ήθελαν να με προστατεύσουν οπότε πολλές φορές υπήρχαν εντάσεις, τίποτα δεν ήταν ρόδινο. Ήθελα να βάλω περίεργα ρούχα, να κάνω διαφορετικά τα μαλλιά μου και τσακωνόμασταν για να μην βγω έτσι από το σπίτι. Τελικά, όμως, τα έκανα! Πηδούσα ακόμα και από το παράθυρο τα Σάββατα, αυτό δεν νομίζω πως το ξέρουν οι γονείς μου, για να βγω έξω! Ήθελα ξενύχτια και να περνάω όμορφα» πρόσθεσε, επίσης, ο Στέφανος Δημουλάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR