Στέφανος Δημουλάς: Η εξομολόγησή του «λύγισε» τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Στέφανος Δημουλάς

Ο Στέφανος Δημουλάς μίλησε για όλα στη μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν σήμερα ο Στέφανος Δημουλάς, ο οποίος παραχώρησε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Μεγάλωσα με πάρα πολλά όχι γύρω μου από μένα προς εμένα. Μεγάλωσα σε μια κοινωνία που μου έλεγε ότι κάτι κάνεις λάθος. Κάνεις λάθος που δεν επιλέγεις τα παιχνίδια και τα επαγγέλματα που επιλέγουν οι άλλοι. Όλο αυτό μου δημιούργησε μια αίσθηση ότι κάτι δεν έχει πάει σωστά στον οργανισμό μου, στη φύση μου, στην κλίση μου.

Αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι όχι, δεν έχω κάνει εγώ κάτι λάθος. Αυτά τα άκουγα από συμμαθητές μου, από τους γονείς των συμμαθητών μου, αλλά και στη συνέχεια που ενηλικιώθηκα. Ο κόσμος δεν γίνεται πιο διαφορετικός, αλλά πιο ανοιχτός», είπε αρχικά ο Στέφανος Δημουλάς.

Ο Στέφανος Δημουλάς είπε στη συνέχεια: «Φεύγω από την Ελλάδα για το Λονδίνο χωρίς απωθημένα, δεν θέλω να έχω απωθημένα στη ζωή μου. Το Λονδίνο μού έμαθε πώς να αντιμετωπίζω τον εαυτό μου ως επαγγελματία. Η αυτοαποδοχή μου δεν ήρθε από τη μια μέρα στην άλλη. Ο κόσμος με τα βλέμματα και τα λόγια με έκανε να αισθάνομαι περίεργα.

Να περπατάς στο δρόμο και να ακούς φράσεις που καταλήγουν σε βρισιές. Φυσικά και σε ένα μικρό παιδί, πάρα πολύ. Το μπούλινγκ το βιώνουμε όλοι. Έλεγαν στον πατέρα μου “που θα στείλεις τον γιο σου στο Λονδίνο;” και απάντησε ότι “ας γυρίσει όπως θέλει, εγώ θα τον αγαπώ”».

Ο Στέφανος Δημουλάς μίλησε στη συνέχεια για τη φωτογράφιση που έκανε με τον πατέρα του σε γκέι περιοδικό, κάτι που συγκίνησε και τον ίδιο, αλλά και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου.