Stefania: «Θα κάνω το καλύτερό μου για την Ελλάδα στη Eurovision»

Stefania

Στο φουλ οι μηχανές για την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2021.

«Ανεβάζει στροφές» η καλλιτεχνική ομάδα που θα διαγωνιστεί με τα ελληνικά χρώματα στην 65η Eurovision τον Μάιο του 2021, με τη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) και τον Δημήτρη Κοντόπουλο να δίνουν μια πρώτη γεύση της προετοιμασίας που έχει ξεκινήσει.

Από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, η Stefania και ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, ένας από τους δημιουργούς της ελληνικής συμμετοχής, μίλησαν στο κεντρικό Δελτίο της ΕΡΤ1 της Τετάρτης 13/01, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψαν ότι η Stefania θα έρθει στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο και θα περάσει ένα μήνα για πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό, φωνητικές πρόβες, το γύρισμα του video clip και φωτογραφήσεις.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κοντόπουλος ανέφερε πως «ήρθαμε στο Ρότερνταμ για να γράψουμε τις τελικές φωνές στο κομμάτι μας». Για το μήνυμα που περνάει το ρυθμικό ποπ τραγούδι με το οποίο η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον Β΄ Ημιτελικό της Eurovision στις 20 Μαΐου, τόνισε: «Πολλές φορές δεν νιώθουμε ότι έχει έρθει το τέλος; Όταν έρχεται το τέλος, υπάρχει πάντα μια αρχή!». Ουσιαστικά, αν και το τραγούδι λέγεται «Last Dance», αυτός δεν είναι ο τελευταίος χορός μιας «και η ζωή συνεχίζεται», όπως ανέφερε ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Για να συμπληρώσει με αισιοδοξία και χαμόγελο η Stefania: «This isn’t the Last Dance!».

Το λαμπερό 18χρονο κορίτσι υποσχέθηκε να κάνει «το καλύτερό της για την Ελλάδα».