Στεφανία Γουλιώτη: «Τα χάπια με έπιασαν μες στην παράσταση, έλεγα τα λόγια με το ζόρι»

Στεφανία Γουλιώτη

Την πιο αδύναμη σκηνική της στιγμή μοιράστηκε η Στεφανία Γουλιώτη.

Με αφορμή την θεατρική παράσταση «Το Σώσε» στο Παλλάς, η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha το Σάββατο. Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε για τα απρόοπτα στο θέατρο αλλά και την αίσθηση να αποδεικνύει πάντα τις δυνατότητες της.

Πιο συγκεκριμένα, η Στεφανία Γουλιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τις προάλλες, εδώ στο θέατρο, κάποιος είχε πάρει το φόρεμα μου και το είχε εξαφανίσει! Ήμουν έτοιμη να βγω, φώναξα «που είναι το φόρεμα μου» αλλά δεν με πίστευε κανείς γιατί εκείνη τη στιγμή υπήρχε στο έργο μια βαβούρα. Πριν από πολλά χρόνια πάλι, που έπαιζα την Ηλέκτρα που υποτίθεται πως είναι επαναστάτρια προκειμένου να εκδικηθεί τον φόνο του πατέρα της, ήμουν σε μια φάση που δεν κοιμόμουν καθόλου τα βράδια. Έπαιρνα λοιπόν κάποια χάπια, τα οποία δεν με έπιασαν όμως το βράδυ αλλά με έπιασαν μες στην παράσταση! Έλεγα τα λόγια μου με το ζόρι και η αδελφή μου, που την έπαιζε η Κόρα Καρβούνη, προσπαθούσε να με βοηθήσει. Ήταν μια δύσκολη στιγμή».

«Πάντα έπρεπε να αποδεικνύω στον εαυτό μου ότι αξίζω κάτι. Μου λέει δηλαδή κάποιος πως είμαι καλή ηθοποιός αλλά εγώ το δράμα που ζω μέσα μου είναι συνέχεια να αποδεικνύω ότι κάτι αξίζω. Ότι ταμπέλα κι αν μου βάλεις, αυτό δεν θα φύγει ποτέ» συμπλήρωσε η Στεφανία Γουλιώτη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.