Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Ο γάμος μου ήταν εξπρές»

Σταυρούλα Χρυσαειδή

"Μιλάω με ένα παιδί, έχουμε βρεθεί μία φορά", αποκαλύπτει η πρώην παίκτρια του Survivor για την προσωπική της ζωή.

Τη Σταυρούλα Χρυσαειδή τη γνωρίσαμε μέσα από το Survivor του 2022, ενώ συμμετείχε και στον περσινό All Star κύκλο του reality επιβίωσης στον ΣΚΑΪ.

Τη γνωστή γυμνάστρια συνάντησε ο ρεπόρτερ του Breakfast@Star, Στέλιος Δρουμαλιάς, στο νέο της σπίτι μετά το τέλος του γάμου της, όπου μίλησαν για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο η ίδια να ξαναδοκιμάσει τις δυνάμεις της στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.

«Οργανώνω το σπίτι μου. Το προηγούμενο σπίτι μου ήταν αυτό που έμενα με την πρώην σχέση μου. Δεν ήταν δικό μου, οπότε έφυγα. Έκανα και έναν γάμο-εξπρές», δηλώνει η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όταν ο Στέλιος Δρουμαλιάς της έδειξε μία φωτογραφία του Κωνσταντίνου Βασάλου, ρωτώντας τη με νόημα εάν υπάρχει κάτι από το Survivor All Star το οποίο της έχει λείψει, η γνωστή γυμνάστρια απάντησε με χιούμορ: «Καλός είναι. Δεν μου αρέσει με αυτό το μαλλί αλλά δεν του το είπα».

Κλείνοντας, σε ερώτηση για το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για μία σχέση, η Σταυρούλα Χρυσαειδή απάντησε: «Είναι κάτι που θα κάνω τώρα. Μιλάω με ένα παιδί, έχουμε βρεθεί μία φορά. Αυτός μετακόμισε για κάποιους λόγους για λίγο διάστημα κάπου αλλού κι εγώ τώρα θα πάω εκεί».