Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η συμφωνία με τον Μάριο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Σταυρούλα Χρυσαειδή

«Είχαμε κάνει μια συμφωνία που ο Μάριος δεν τήρησε», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Στο Πρωινό μας και την Κατερίνα Νινιού έκανε τις πρώτες της δηλώσεις η Σταυρούλα Χρυσαειδή, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, όπου μίλησε για όλα.

«Εσείς καταλάβατε τι έχω κάνει; Γιατί ούτε εγώ έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Σίγουρα αισθάνθηκαν απειλή, επειδή ήμουν δυνατή παίκτρια, και ο Νίκος ήταν ο μόνος που μου το είπε. Του βγάζω το καπέλο του Νίκου γιατί ήταν ο μόνος που ήρθε ντόμπρα και μου το είπε. Οι άλλοι τα έκαναν από πίσω μου και με έβριζαν. Ο Μάριος πήρε το μπλε χρώμα που ήθελε, του άφησα τη Στέλλα που ήθελε. Είχαμε κάνει μια συμφωνία που ο Μάριος δεν τήρησε και μετά βγήκε από πάνω. Τι φοβόταν ο Μάριος; Ότι θα τον ψηφίσω και γι’ αυτό εναντιώθηκε σ’ εμένα;», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είπε στη συνέχεια: «Για ποιο λόγο προσπαθούσαν να βγάλουν ένα love story με τον Βασάλο, και παίκτες και απ’ έξω, δεν έχω καταλάβει. Το είπε η Μελίνα που μου έχει ιδιαίτερη συμπάθεια. Και η Μαριαλένα μου έχει ιδιαίτερη συμπάθεια. Όταν κάποιος δεν σε συμπαθεί, μπορεί να σε διαβάλλει όπως θέλει. Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει η Μαριαλένα μαζί μου. Παίζει να έχω ανταλλάξει δέκα κουβέντες μαζί της. Προφανώς την ενοχλούσε απ’ όταν τη μάτσαρα και δεν έφερνε νίκες».

Κλείνοντας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ανέφερε: «Δεν ισχύει ότι εκμυστηρεύτηκα κάτι στον Χανταμπάκη που να το είπε στον Βασάλο. Βγήκε ο Στέλιος να πει ότι του είπα κάτι; Δεν νομίζω! Τον Στέλιο τον υπεραγαπώ κι έχουμε τέλεια σχέση».