«Σταύρωσαν» τον Αγγελόπουλο για τη συμπεριφορά του στο Survivor! Καινούργιου: «Δεν είναι φυσιολογικό!»

Survivor

Τα σχόλια για την επαναλαμβανόμενη κίνηση του να κάνει το σταυρό του, αλλά και τη συμπεριφορά του απέναντι στους συμπαίκτες του.

Τα πυρά της ομάδας του «Φτιάξε καφέ να στα πω» δέχτηκε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Αφορμή τόσο το επεισόδιο με την «κλεψιά» στον αγώνα απέναντι στους Μαχητές, όσο και ο ηγετικός του χαρακτήρας, αλλά και το γεγονός ότι κάνει συνέχεια το σταυρό του! Τα σχόλια ήταν αρνητικά για τον Ντάνο από όλη την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά και την παρουσιάστρια…

[dfp_ads id=236982]

Ειρήνη Γκανιάτσου: «Τον καλύπτουν πάντα τον Ντάνο και προσπαθούν να του χτίσουν ένα προφίλ του καλού παιδιού και τον προστατεύουν από όλες τις μπάντες. Και δεν μπορώ να καταλάβω και το λόγο.»

Ανθή Βούλγαρη: «Ήταν κουτοπόνηρη χθες η συμπεριφορά του Ντάνου γιατί ήθελε να κερδίσει, σου λέει μπορεί να μην το πάρει κανείς χαμπάρι.»

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: «Εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ. Το είδα μια- δυο, 25, όμως κάποια στιγμή αυτό δεν αντέχω να το βλέπω. Το να κάνει συνεχώς το σταυρό του. Σε κάθε αγώνισμα και κάθε δυο λεπτά να βλέπω τον Ντάνο λες και πάει στον πόλεμο να κάνει τον σταυρό του, ούτε οι παπάδες στη λειτουργία. Ο σταυρός είναι ιερό πράγμα, δεν μπορεί να χρησιμοποιείται κάθε λίγο και λιγάκι για ένα αγώνισμα, για ένα παιχνίδι.»

Ανθή Βούλγαρη: «Αυτό με το σταυρό εγώ το καταλαβαίνω, το ασπάζομαι και είμαι και μαζί του. Αυτό που δεν κατάλαβα ήταν που ήταν πολύ εριστικός και με τους συμπαίκτες του. Είχε πάρει έναν ηγετικό ρόλο πάνω του κι ενώ έλεγε όταν παίζω μη μου μιλάτε, πήγαινε και μιλούσε στους άλλους.»

Κατερίνα Καινούργιου:«Ο Ντάνος είναι σαν ένα παιδάκι. Πρέπει να τον έχουν μεγαλώσει με «ό,τι θέλει ο Ντάνος». Και καλά έκαναν οι άνθρωποι. Εμείς δεν λέμε πως τον μεγάλωσαν. Το λέω γιατί βλέπεις πως αντιδρά όταν χάνει. Δεν είναι φυσιολογικό. Θέλει να κερδίσει. Θέλει τη νίκη. Δεν φαντάζομαι γυναίκα να δώσει χυλόπιτα στον Ντάνο. Τι θα πάθει ο Ντάνος. Αν έρθει σε εμένα και μου την πέσει θα φάει χυλόπιτα. Τον συμπαθώ, αλλά σαν άντρας δεν μου αρέσει.»

Μαρίνος Βυθούλκας: «Νομίζω θέλει να γίνει Ντάνος international.»