Σταύρος Ζαλμάς για το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά: «Μας ενημέρωσαν ότι η σειρά θα συνεχιστεί στον ΑΝΤ1»

Τσουρός Ζαλμάς

"Εδώ αποδεικνύεται ότι, ακόμα κι αν είσαι επιτυχημένος, πάλι η πιθανότητα να σε κόψουν επικρέμεται πάνω από το κεφάλι σου", σχολιάζει ο πρωταγωνιστής της σειράς.

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε ο Σταύρος Ζαλμάς. Ο επιτυχημένος ηθοποιός ρωτήθηκε για το πρόωρο τέλος της σειράς «Έρωτας Φυγάς», στην οποία πρωταγωνιστεί, καθώς και την απόφαση του ΟΡΕΝ να μην προχωρήσει καν στην προβολή των τελευταίων επεισοδίων.

«Χθες το βράδυ γύρω στις 21:30-22:00 μου τηλεφώνησαν από την παραγωγή και μου είπαν ότι το χθεσινό επεισόδιο ήταν και το τελευταίο, διότι λόγω οικονομικής δυσχέρειας το κανάλι δεν είναι σε θέση να αποπληρώσει τα χρήματα μέχρι και το 110ο επεισόδιο», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς στον αέρα του MEGA.

«Όμως με ενημέρωσαν ότι η σειρά θα συνεχιστεί στον ΑΝΤ1, νομίζω από τα μέσα Γενάρη αν δεν κάνω λάθος. Μου το ανακοίνωσε η παραγωγή χθες βράδυ», επισημαίνει στη συνέχεια ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Το έμαθα μετά ότι το χθεσινό ήταν το τελευταίο επεισόδιο που θα προβληθεί από το ΟΡΕΝ. Τώρα θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα, δεδομένου ότι η παραγωγή είχε υπογράψει με το κανάλι ότι σε περίπτωση που η συνεργασία τους τελειώσει στο 110ο επεισόδιο, κάπως θα έπρεπε να κλείσει η ιστορία.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η παραγωγή δεν έχει καμία υποχρέωση να τελειώσει την ιστορία. Τώρα τα πράγματα μπορούν να συνεχιστούν πολύ πιο ομαλά, είναι μία πολύ θετική εξέλιξη», συμπληρώνει ο Σταύρος Ζαλμάς αμέσως μετά.

«Το πρωτόγνωρο είναι – και δυστυχώς είναι μεγάλη λύπη για την ιδιότητα του ηθοποιού – ότι, εάν αποτύχεις σε ένα σήριαλ, σε κόβουν. Εδώ αποδεικνύεται ότι, ακόμα κι αν είσαι επιτυχημένος, πάλι η πιθανότητα να σε κόψουν επικρέμεται πάνω από το κεφάλι σου», σχολιάζει κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Σταύρος Ζαλμάς.