Σταύρος Ζαλμάς: «Έγραφαν ψέματα, έγινε ζημιά και στην προσωπική και στην επαγγελματική μου ζωή»

Σταύρος Ζαλμάς

"Αξίζει να ασχοληθείς όταν ξαφνικά η ποιότητα της ζωής σου αλλάζει ριζικά λόγω του ότι κάποιοι γράφουν ψέματα για εσένα" είπε ο Σταύρος Ζαλμάς,.

Ο Σταύρος Ζαλμάς βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που έγραφαν για τον ίδιο και το AIDS, μετά τον χαμό του φίλου του και συνεργάτη, Αλέξη Μπίστικα από AIDS, με τον οποίο συγκατοικούσε.

«Η δημοσιογραφία έχει μεγάλη αλητεία μέσα στης. Όταν τραβάς τα φώτα πάνω σου αν πέσεις στα χέρια κάποιων αλητών, θα γράψουν αλητείες. Δεν αντέδρασα γιατί είχα τα μυαλά πάνω από το κεφάλι. Τώρα θα τους είχα κάνει μία μήνυση και θα έπαιρνα πολλά χρήματα. Αξίζει να ασχοληθείς όταν ξαφνικά η ποιότητα της ζωής σου αλλάζει ριζικά λόγω του ότι κάποιοι γράφουν ψέματα για εσένα. Το AIDS εκείνα τα χρόνια ήταν κοινωνική πανούκλα, άλλαξε ριζικά η ζωή μου έγινε ζημιά και στην προσωπική και στην επαγγελματική μου ζωή» είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

«Εγώ είχα ένα σπίτι μεγαλούτσικο και ο Αλέξης νοίκιαζε ένα δωμάτιο σε αυτό για τις περιόδους που γυρνούσε από την Αγγλία, εκεί σπούδαζε. Αυτή ήταν η συγκατοίκηση. Κάποια στιγμή χτύπησε η πόρτα, τον είδα μπροστά μου και είπα: εδώ συμβαίνει κάτι πολύ κακό. Το παιδί αυτό αν ζούσε θα έφτανε πάρα πολύ ψηλά, είχε τεράστιο ταλέντο και πολυσχιδές. Μαζευτήκαμε οι φίλοι και κουβεντιάσαμε την περίπτωση αυτή και τον οδηγήσαμε στους γιατρούς όπου και διεγνώσθη» πρόσθεσε ο Σταύρος Ζαλμάς.