Σταύρος Θεοδωράκης: Η πρώτη διπλή καλησπέρα, ύστερα από 7 χρόνια, στους Πρωταγωνιστές

Σταύρος Θεοδωράκης, Πρωταγωνιστές

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επέστρεψε με τους "Πρωταγωνιστές" του!

Την μεγάλη τηλεοπτική του επιστροφή σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης τη νύχτα της Πέμπτης, μέσα από τη συχνότητα του Alpha, καθώς αναβίωσε την επιτυχημένη εκπομπή «Πρωταγωνιστές».

Έπειτα από επτά χρόνια, όταν και έπεσε η αυλαία της ενημερωτικής εκπομπής, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής επανήλθε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα για να ακουστεί και πάλι η γνώριμη του φράση «καλησπέρα, καλησπέρα» στον τηλεοπτικό αέρα.

«Καλησπέρα, καλησπέρα. Πόσο καιρό έχουμε να συναντηθούμε; Ποτέ δεν μου άρεσε να μετράω τα χρόνια και δεν θα το κάνω και τώρα. Αλλά πόσα και πόσα δεν ζήσαμε χώρια. Αναποδιές, ανηφόρες, κατηφόρες μεγάλες. Και γω τις κατηφόρες τις φοβάμαι πιο πολύ από τις ανηφόρες. Λύπες αλλά και χαρές. Φτάσαμε για άλλη μια φορά στην άκρη του γκρεμού αλλά δεν πέσαμε. Ισορροπήσαμε».

«Ελλάδα γεια σου, Ελλάδα γεια σου. Σε ξεμυαλίζει η ομορφιά σου, που λέει και ο Νιόνιος. Ας σμίξουμε λοιπόν ξανά σε μια σχέση που δεν ήταν ποτέ «ο παρουσιαστής και οι τηλεθεατές». Είμαι ο Σταύρος και είστε εσείς αυτοί για τους οποίους επιστρέφουν οι Πρωταγωνιστές. Οι ιστορίες μας περιμένουν στις φωλιές τους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης στην έναρξη του νέου κύκλου για τους «Πρωταγωνιστές».

«Με το κρασί στο αίμα» από την φωνή του Σωκράτη Μάλα ακούστηκε στην έναρξη όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής: «Να ‘μαστε πάλι εδώ ξανά στον ίδιο στεναγμό αβέβαιοι πως ήρθαμε, κανένας δε θυμάται. Με το κρασί στο αίμα μας και με καλό καιρό ήρθαμε να ξυπνήσουμε την πόλη που κοιμάται».

Έτσι, λοιπόν, ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι «Πρωταγωνιστές» του επέστρεψαν στον Alpha…