Σταύρος Θεοδωράκης: «Δεν θέλω να ξαναμπώ στην πολιτική, το πλήρωσα το τίμημα»

Σταύρος Θεοδωράκης

Όσα είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο "Δε Γρανμάδερ"...

Ύστερα από μεγάλο διάστημα, ο Σταύρος Θεοδωράκης επέλεξε να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη και να συναντήσει τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο «Δε Γκρανμάδερ» τη νύχτα της Πέμπτης στο OPEN.

Ο δημοσιογράφος και πρώην αρχηγός του Ποταμιού αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην ενασχόληση του με τον χώρο της πολιτικής και την απόφαση του να μην επιστρέψει σε αυτόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θέλω να μπω ξανά στην πολιτική. Νομίζω ότι το πλήρωσα το τίμημα. Για μένα ήταν μια επιπλέον θητεία για κάποια λογικά πράγματα που ήθελα να πω το 2015. Κάποιος τα πίστεψε, κάποιος δεν τα πίστεψε, μερικά από αυτά έγιναν και είμαι πολύ ευτυχής. Είμαι ευτυχής, αρκετά. Δεν έχω δυνάμεις για να το ξαναχτίσω όλο αυτό το πράγμα και δεν έχω και λεφτά για να το ξαναχτίσω εγώ αυτό».

«Καλύτερη η ζωή μου στην πολιτική δεν ήταν γιατί ήταν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ ένα αδιάκοπο σφυροκόπημα. Με λίγους συμμάχους και πολλούς αντιπάλους» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος στο talk show του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο OPEN. Όσον αφορά στο πλήθος των χτυπημάτων που δέχθηκε, ο Σταύρος Θεοδωράκης παραδέχθηκε πως «ο αντίπαλος είναι πάντα ο καινούργιος, ο διαφορτικός. Όταν βγήκα εγώ το 2014 υπήρχε μια φθαρμένη ουσιαστικά συντηριτική δύναμη, μια άλλη που ερχόταν από τα αριστερά και ήρθε κάποιος που ο μεν και ο δεν είπαν «Ωπ! Καινούργιος παίκτης; Μακριά!». Και με βαράγαν τα τρολ και από δω και από εκεί… Fake news, απίστευτα σενάρια»

«Οι περισσότεροι νομίζω πως το έχουν μετανιώσει γιατί αποδείχθηκε από αυτή την πενταετία ότι εγώ έλεγα απλώς τα πράγματα με το όνομα του» συμπλήρωσε ακόμα ο Σταύρος Θεοδωράκης.