Σταύρος Σβήγκος: «Ο Έρωτας Φυγάς θα πάει για δεύτερη σεζόν»

Σταύρος Σβήγκος

"Δεν μπορώ να παρουσιάσω κάτι που εξευτελίζει το ανθρώπινο είδος", δηλώνει ο Σταύρος Σβήγκος.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έκανε ο Σταύρος Σβήγκος. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΟΡΕΝ «Έρωτας Φυγάς», μίλησε για τη νέα μουσική παράσταση στην οποία συμμετέχει αλλά και το μέλλον του στην τηλεόραση.

«Είναι μία μουσική παράσταση στην οποία συμμετέχω κι εγώ μουσικά αλλά και με την τρέλα μου, να το πω έτσι, και αναστατώνω λίγο την κατάσταση», δηλώνει ο Σταύρος Σβήγκος.

«Μέχρι στιγμής τη μουσική μου παιδεία την κρατούσα για μένα, έγραφα πράγματα στο στουντιάκι μου στο σπίτι και απλά έκανα guest σε φίλους μουσικούς, που πήγαινα να τους δω και με σήκωναν στη σκηνή», αναφέρει για τη σχέση του με τη μουσική ο ηθοποιός.

Τι αποκαλύπτει ο Σταύρος Σβήγκος για το τηλεοπτικό μέλλον του Έρωτα Φυγά;

«Έχουν αρχίσει και εμφανίζονται οι αλήθειες. Έχουμε κάνει συζητήσεις για του χρόνου, θα πάμε κανονικά για δεύτερη σεζόν, όπου θα έρθουν οι μεγάλες ανατροπές», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον και την παρουσίαση, ο Σταύρος Σβήγκος αναφέρει: «Ωραίο ήταν κι αυτό. Θα το ξαναέκανα, αναλόγως το concept. Δε μπορώ να παρουσιάσω κάτι που να γεμίζει το μυαλό του κόσμου με σκοτάδι ή κάτι που να εξευτελίζει το ανθρώπινο είδος. Ίσως έκανα μία ταξιδιωτική εκπομπή».