Σταύρος Σβήγκος: «Ήταν πάρα πολύ σκληρό, δεν μπορείς να τα βάλεις μαζί του»

Σταύρος Σβήγκος

"Μόνο να περιμένεις μπορείς και να δώσεις την πιο φωτεινή και θετική σου πλευρά" ομολόγησε ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο Σταύρος Σβήγκος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη με αφορμή τη νέα καθημερινή σειρά εποχής του OPEN, ‘Έρωτας φυγάς». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του, με το που γεννήθηκε αλλά και την συνεπιμέλεια που ακολουθούν με την πρώην σύντροφο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Σβήγκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για δυο μήνες αντιμετώπισε το παιδί μου πρόβλημα υγείας με το που γεννήθηκε. Εγώ το βίωσα με τον δικό μου τρόπο, ήταν κάτι πάρα πολύ σκληρό με κάτι το οποίο δεν μπορείς να τα βάλεις μαζί του. Μόνο να περιμένεις μπορείς και να δώσεις την πιο φωτεινή και θετική σου πλευρά ώστε, αν μπορείς, να επηρεάσεις το σύμπαν με αυτό τον τρόπο».

«Με την συνεπιμέλεια είναι εξίσου σημαντικοί και οι δυο γονείς. Ένας μπαμπάς μπορεί να είναι και μαμά. Μια μαμά μπορεί να είναι και μπαμπάς. Ας τελειώσει αυτή η κατάσταση με τον διαχωρισμό των φύλων σε όλα τα επίπεδα. Δεν έχει διαφορά καμία για το παιδί τι φύλο είναι ο ένας και τι φύλο είναι ο άλλος».

«Σαφώς η γυναίκα κυοφορεί, σαφώς αρχίζει και έχει τη σχέση νωρίτερα με το βρέφος γιατί το έχει μες στην κοιλίτσα της αλλά και ένας μπαμπάς, ο οποίος είναι προσγειωμένος και το περιμένει πως και πως και το θέλει, έξω από την κοιλίτσα βιώνει κοντινά ή τα δικά του συναισθήματα» συμπλήρωσε ο Σταύρος Σβήγκος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.