Σταύρος Σβήγκος για το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά: «Μάλλον δεν άρεσε η σειρά στον νέο υπεύθυνο ψυχαγωγίας»

Φυγάς Σβήγκος

"Πάντα κερδίζει το χρήμα και όχι η ανθρωπιά. Δεν νομίζω ποτέ κανείς από αυτούς να σκέφτηκε ότι θα αφήσουν κοντά στα 60 άτομα στον δρόμο", σχολιάζει ο πρωταγωνιστής της σειράς.

Το πρόωρο τέλος του «Έρωτα Φυγά» μονοπώλησε τις συζητήσεις στις ψυχαγωγικές εκπομπές την εβδομάδα που μας πέρασε. Ο Σταύρος Σβήγκος, πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του ΟΡΕΝ, μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star για αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη, που αφήνει χωρίς δουλειά πλήθος ηθοποιών και τεχνικών.

«Δεν παίρνει την ανανέωση που όλοι περιμέναμε και αυτό ξέραμε όταν συνεχίσαμε τη δεύτερη χρονιά. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο, είμαστε πολλοί άνθρωποι που δουλεύουμε για αυτή τη σειρά», ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος στον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά.

«Άλλοι μπορεί να τελείωναν νωρίτερα, άλλοι αργότερα αλλά υπάρχει και πάρα πολύς κόσμος που δουλεύει πίσω από τις κάμερες και μαθαίνει ότι πρέπει να βγει στην αναζήτηση εργασίας. Αυτό είναι το χειρότερο», συμπληρώνει ο ηθοποιός.

«Ήταν μία επιτυχημένη σειρά σε ένα κανάλι με χαμηλά νούμερα, δεν περιμέναμε κάποια τέτοια εξέλιξη. Πάντα κερδίζει το χρήμα και όχι η ανθρωπιά. Δεν νομίζω ποτέ κανείς από αυτούς να σκέφτηκε ότι θα αφήσουν κοντά στα 60 άτομα στον δρόμο», παραδέχεται ο Σταύρος Σβήγκος για το πρόωρο φινάλε της δημοφιλούς σειράς.

«Υπήρξαν πέρσι προτάσεις αλλά είχε γίνει ήδη γνωστό ότι θα πάμε για δεύτερη χρονιά. Σίγουρα εάν γνώριζα ότι θα πήγαινε έτσι, θα είχα ένα διαφορετικό πρόγραμμα», παραδέχεται χαρακτηριστικά στην κάμερα του Star.

«Από το καλοκαίρι υπάρχει αυτή η φημολογία. Τώρα έγινε ξαφνικά, όταν άλλαξε ο διευθυντής προγράμματος ή της ψυχαγωγίας στο ΟΡΕΝ, δεν ξέρω ακριβώς. Μάλλον δεν του άρεσε (η σειρά).

Ήταν ξεκάθαρα θέμα του καναλιού και της αλλαγής προσώπων. Η εταιρεία παραγωγής απέναντί μας ήταν πολύ εντάξει, τώρα μεταξύ τους τι έγινε… Αυτός είναι ο κόσμος που ζούμε, μετράει πρώτα το οικονομικό και μετά ο άνθρωπος», καταλήγει στις δηλώσεις του επί του θέματος ο Σταύρος Σβήγκος.