Σταύρος Σβήγκος: «Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος για την σεξουαλικότητά μου»

Σταύρος Σβήγκος

«Είμαστε ακριβώς το ίδιο και οι άντρες και οι γυναίκες, το μόνο που αλλάζει είναι η ανατομία μας», είπε ο Σταύρος Σβήγκος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Σταύρος Σβήγκος. Ο ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για την πατρότητα, αλλά και για τη δήλωση που είχε κάνει για την ανακάλυψη της γυναικείας του πλευράς.

«Έχω πολλές παιδικές αναμνήσεις εδώ, ερχόμουν κρυφά γιατί δεν με άφηναν οι γονείς μου. Ήμουν αρκετά ζωηρό παιδί, δεν μπορούσα να μείνω ακίνητος. Ο αδελφός μου συνεχίζει και δουλεύει στο συνεργείο αυτοκίνητων του πάτερα μου. Μικρός δούλευα πολύ στο συνεργείο αυτοκίνητων του πατέρα μου και τώρα έχω ένα μικρό αυτοκίνητο που το φτιάχνω. Στο νυχτερινό σχολείο που πήγαινα, τέλειωσα μηχανικός αυτοκίνητων», είπε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο Σταύρος Σβήγκος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η αδελφή μου πήγαινε σε μουσικό σχολείο, έτσι πήγα και εγώ. Η μητέρα μου με παρότρυνε όταν ήμουν 15 να πάω σε μία θεατρική ομάδα και πήγα να δω, γιατί έπαιζε ένας φίλος μου. Έπαθα σοκ όταν είδα για πρώτη φορά θέατρο, ειδικά με το χειροκρότημα στο φινάλε».

Για την πατρότητα, ο Σταύρος Σβήγκος είπε: «Η πατρότητα με έκανε πιο σκληρό με τον κόσμο γύρω μου. Είμαι άτομο που δίνει χώρο, δεν απαιτώ τίποτα από κανέναν. Μαλώνω με την μητέρα μου, όταν δίνει σοκολάτες στο παιδί. Αν ο μικρός μού ζητήσει κάτι extreme θα είμαι δίπλα του να τον στηρίξω. Όταν απαγορεύεις κάτι στο παιδί, είναι σαν να του λες να πάει να το κάνει. Έχεις δικαίωμα να προστατεύεις το παιδί σου, όχι να απαγορεύεις να κάνει κάτι».

Η Σταύρος Σβήγκος απάντησε για την δήλωση που είχε κάνει για την ανακάλυψή της γυναικείας πλευράς του: «Είμαστε ακριβώς το ίδιο και οι άντρες και οι γυναίκες, το μόνο που αλλάζει είναι η ανατομία μας. Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος για την σεξουαλικότητα μου. Ποιόν αφορά αν θα φτιάξω ξανά την ζωή μου;».

Για τη σειρά Έρωτας Φυγάς, ο Σταύρος Σβήγκος είπε: «Η ανατροπή για την σειρά Έρωτας Φυγάς ήταν ότι δεν ανανεώσαμε με το κανάλι. Είναι οριστικό ότι θα σταματήσει η σειρά», ενώ για το αν θα ήθελε να παρουσιάσει μια εκπομπή, απάντησε: «Θα μου άρεσε να κάνω μία εκπομπή με καλεσμένους. Δεν θα παρουσίαζα ποτέ κάποιο ριάλιτι, ούτε θα πήγαινα, έκτος και αν ήταν μεγάλο το χρηματικό ποσό».