Σταύρος Νικολαΐδης: «Εξαιτίας των γονιών μου η αδελφή μου δεν έκανε ποτέ τη δική της οικογένεια»

Σταύρος Νικολαΐδης

"Οι γονείς μου ήταν δύο άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ μαζί. Μας δημιούργησαν κόμπλεξ κατωτερότητας", εξομολογείται ο ηθοποιός.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ1 βρέθηκε ο Σταύρος Νικολαΐδης. Ο γνωστός ηθοποιός ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Ιορδανίδη και την κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους γονείς και τα αδέλφια του. Το απόσπασμα από τη συνέντευξη που θα προβληθεί αύριο, Σάββατο, προβλήθηκε από το Happy Day.

«Οι γονείς μου ήταν δύο άνθρωποι – καλή τους ώρα – που δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ μαζί. Ωστόσο, μέσα σε αυτή την περίεργη αντίθεση που είχαν δημιούργησαν τρία καλά και αγαπημένα παιδιά. Θα μπορούσαμε να είχαμε γίνει κάτι τελείως αντίθετο», δηλώνει ο Σταύρος Νικολαΐδης.

«Μεγαλώσαμε μέσα σε ένα έντονο περιβάλλον με καβγάδες. Αυτό λειτούργησε αρνητικά για την αδελφή μου και δεν έκανε ποτέ τη δική της οικογένεια», εξομολογείται στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός.

«Σε μένα λειτούργησε εντελώς διαφορετικά και θέλησα να σπάσω αυτή την αλυσίδα, να μεγαλώσω ένα παιδί όπως πρέπει. Να το κάνω σίγουρο για τον εαυτό του, να το επιβραβεύσω για ό,τι καλό κάνει, να είμαι δίπλα του να το βοηθήσω», παραδέχεται ο Σταύρος Νικολαΐδης αμέσως μετά.

«Αντιθέτως, στην οικογένειά μας είχαμε τέτοιες συμπεριφορές που μας δημιούργησαν κόμπλεξ κατωτερότητας. Όταν έβγαλα τη σχολή στις πρώτες δουλειές σκεφτόμουν «τώρα εσένα γιατί σε πήραν;», «θα σε πληρώνουν;» και τέτοια. Εκτός του ότι η μάνα μου φυσικά δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συζήτησης ο Σταύρος Νικολαΐδης.