Σταύρος Νικολαΐδης: «Δεν είναι ανάγκη οποιοδήποτε νέο τηλεπαιχνίδι να το παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος»

Σταύρος Νικολαΐδης

"Δεν το βλέπω πολύ το συγκεκριμένο όχι λόγω του Μάρκου Σεφερλή, αλλά βαριέμαι το project και από παλιά που είχε ξαναγίνει. Προτιμώ να βλέπω το 5x5" είπε ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Breakfast@star και στην Λιλή Πυράκη. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την επιθυμία του να παρουσιάσει κάποιο τηλεπαιχνίδι και το πως διαχειρίζονται οι ηθοποιοί την καλλιτεχνική τους αξία στην Ελλάδα.

«Και εμείς οι ηθοποιοί γινόμαστε πολλές φορές παρουσιαστές. Είμαστε καλοί; Αξίζουμε να είμαστε; Και εγώ θα μπορούσα και θα μου άρεσε να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι. Νομίζω ότι θα μου πήγαινε. Δεν είναι ανάγκη ρε παιδί μου οποιοδήποτε νέο τηλεπαιχνίδι να το παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος. Τον αγαπώ πολύ. Με τον Μάρκο Σεφερλή έχω συνεργαστεί. Αυτό που κάνει τώρα είναι παιχνίδι μεν αλλά σαν σόου. Δεν το βλέπω πολύ το συγκεκριμένο όχι λόγω του Μάρκου, αλλά βαριέμαι το project και από παλιά που είχε ξαναγίνει. Προτιμώ να βλέπω το 5×5» είπε αρχικά ο Σταύρος Νικολαΐδης.

«Δεν ήξερα πως να διαχειριστώ τον εαυτό μου. Είναι κι αυτό που δεν έχουμε στην Ελλάδα manager όπως σε άλλες χώρες, όπου πηγαίνει ένας άνθρωπος ψυχρά και συζητά την αξία σου και το πόσο κοστίζεις. Εμείς πρέπει  οι ίδιοι να πουλάμε τον εαυτό μας, λες και είμαστε στη λαϊκή και πουλάμε πατάτες» συνέχισε ο Σταύρος Νικολαΐδης.