Σταύρος Μπαλάσκας: Αποχώρησε από τον αέρα του Super Κατερίνα – «Ντρέπομαι, γιατί είσαι φίλος μου»

Μπαλάσκας

"Κύριε Μπαλάσκα, κάνετε ένα σενάριο από το μυαλό σας που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα! Σοβαρολογείτε;".

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα σήμερα (12/2) στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν ο Σταύρος Μπαλάσκας και ο Δημήτρης Σούρας ήρθαν σε αντιπαράθεση στη συζήτηση για τη δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα. Ο γνωστός ψυχίατρος αντέδρασε έντονα όταν ο συνδικαλιστής αστυνομικός ανέφερε πως η καθ’ ομολογίαν δολοφόνος διέπραξε το στυγερό έγκλημα, επειδή έπασχε από κατάθλιψη.

«Σας διέκοψα, διότι είπατε κάτι που είναι λάθος. Δεν υπάρχει κατάθλιψη που σκοτώνεις. Υπάρχει μία παράξενη κατάθλιψη, που σκοτώνεις και αυτοκτονείς αλλά αυτή είναι μία διαφορετική ιστορία. Δεν σκοτώνει ο καταθλιπτικός», επισήμανε ο Δημήτρης Σούρας στον αέρα του Alpha.

«Αν περάσουμε το μήνυμα στον ελληνικό λαό ότι ο καταθλιπτικός σκοτώνει, καήκαμε», τόνισε ο γνωστός ψυχίατρος, αντιδρώντας στα λεγόμενα του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ.

«Κύριε Μπαλάσκα, κάνετε ένα σενάριο από το μυαλό σας που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα! Σοβαρολογείτε; Να σας κάνω μία ερώτηση; Αν δεν ήμουν εγώ εδώ, θα το είχατε γυρίσει και θα είχατε φτάσει έτσι στο ότι συμφωνείτε; Στην αρχή είπατε τελείως διαφορετικά πράγματα», σχολίασε αμέσως μετά ο Δημήτρης Σούρας, προκαλώντας την ενόχληση του Σταύρου Μπαλάσκα.

«Δηλαδή τι θέλετε να πείτε, κύριε Σούρα; Ότι υπήρχε περίπτωση να έλεγα δημόσια πως υπάρχει δικαιολογία για τη δολοφόνο; Καλημέρα… ντρέπομαι, γιατί σας ξέρω και είστε φίλος μου», απάντησε ο Σταύρος Μπαλάσκας και διέκοψε τη σύνδεση Skype, αποχωρώντας από τη συζήτηση.

«Είναι άσχημο αυτό που είπατε, κύριε Σούρα», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να ξαναβάλετε το βίντεο και να δείτε τι είπε. Δεν λέγεται αυτό ζωντανά! Είναι μία φόνισσα, που έχει προμελετήσει τα πάντα! Τον Μπαλάσκα τον ξέρω χρόνια, δεν τον πρόσβαλα καθόλου», είπε υπερασπιζόμενος τον εαυτό του ο Δημήτρης Σούρας.