Στάθης Στιβακτάκης: Έσπασε τα κοντέρ στον Θέμο Αναστασιάδη και ήρθε τετ α τετ με την Δούκισσα Νομικού!

«Τη γυναίκα που θα πάρω θα την εκρίνω εγώ»!

Το πλεόν περιζήτητο πρόσωπο των ημερών, ο Στάθης Στιβακτάκης ή ο sexy αγρότης από την Κρήτη όπως έγινε γνωστός, πραγματοποίησε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση σε τηλεοπτικό κανάλι εθνικής εμβέλειας τη νύχτα της Δευτέρας, στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Ο Στάθης μίλησε για «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» με τον δικό του τρόπο. «Δίνουμε τη δική μας μάχη για να επιβιώσουμε. Είναι πιο δύσκολη η σημερινή εποχή με αυτά που κάνουν. Εγώ δεν φοβάμαι τίποτα», τόνισε.

«Θα σου πούμε εμείς πότε θα μιλήσεις!» ανέφερε ρητά στη Δούκισσα Νομικού ο Στάθης Στιβακτάκης. «Δεν με νοιάζει τι λένε για μένα, θέλω να με κρίνουν για το μυαλό μου», τόνισε ο Κρητικός και συνέχισε: «Στα όρη δεν έχει γυναίκες. Δεν θέλουμε γυναίκες στα όρη εμείς. Αλλού ναι. Η γυναίκα κάθεται στο σπίτι»! Για τη δημοσιότητα που πήρε στο Σύνταγμα, είπε: «Δεν περιμέναμε να μας ψεκάσουνε. Όταν ήρθανε να μου βγάλουν φωτογραφία είπα «δεν θέλω» και έβγαλε μία. Καλή ήταν η φωτογραφία αλλά δεν με νοιάζει, εμείς για άλλο ήρθαμε».

Ο Στάθης Στιβακτάκης αμφισβήτησε τις ικανότητες της Δούκισσας Νομικού να ανταπεξέλθει στις καθημερινές εργασίες του χωριού. Στην ερώτηση αν θα άφηνε ο χωριό, ο Κρητικός από τα ορεινά του Λασιθίου απάντησε: «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα να το αφήσω. Δεν έχω μάνατζερ. Το τηλέφωνο δεν σταμάτησε λεπτό να χτυπάει, μηνύματα, ιστορίες μου κάνανε την κκεφαλή καζάνι»! Ο Στάθης ξεκαθάρισε ακόμα ότι ποτέ δεν θα χτυπούσε μια γυναίκα, ενώ για γάμο ούτε που περνάει από το μυαλό του. Όταν ωστόσο φτάσει εκείνη η ώρα, είναι απόλυτος: «Τη γυναίκα που θα πάρω θα την εκρίνω εγώ»! Όσο για την αγάπη που έχει στη φύση είπε: «Ανοίγει η ψυχή σου»!