Στάθης Σχίζας: «Όταν χώρισα με τη μητέρα της κόρης μου, πήγα σε έναν παιδοψυχολόγο»

Στάθης Σχίζας

"Την Αλεξάνδρα την ήξερε το παιδί. Δεν μέναμε όλοι μαζί να θέλει κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση. Το έμαθε από τα site ότι χωρίσαμε" είπε ο Στάθης Σχίζας.

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε στην κάμερα του «Γειά σου» και στη Νάνσυ Παραδεισανού για το J2US, την κόρη του αλλά και τον χωρισμό με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Η σχέση μου με την κόρη μου είναι άριστη και όσο μεγαλώνει είναι και πιο πολύ γιατί κουβεντιάζουμε μέχρι εκεί που μπορείς να συζητήσεις με ένα παιδί. Δεν θέλω να της στερήσω την παιδικότητα. Όταν χώρισα με τη μητέρα της, πήγα σε έναν παιδοψυχολόγο. Αναγκαστικά πρέπει να πας, πόσω μάλλον όταν είναι μικρό το παιδί. Μπορεί να την τραυματίσεις ψυχικά εφ’ όρου ζωής. Δεν γεννηθήκαμε γονείς. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι καλός πατέρας, αυτό θα μου το πει η κόρη μου όταν μεγαλώσει» δήλωσε ο Στάθης Σχίζας.

Παρακάτω πρόσθεσε ο Στάθης Σχίζας: «Την Αλεξάνδρα την ήξερε το παιδί. Δεν μέναμε όλοι μαζί να θέλει κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση. Το έμαθε από τα site ότι χωρίσαμε. Θέλω να πιστεύω ότι στο σχολείο μιλάνε για τα μαθήματά τους κι όχι για τη σχέση δύο μεγάλων ανθρώπων».