Στάθης Σχίζας για Χρήστο Δάντη: «Αν με θεωρεί λάσπη, εγώ τον θεωρώ αξιότιμο καλλιτέχνη»

Στάθης Σχίζας

«Στο βωμό του χρήματος να τα ισοπεδώσουμε όλα. Κάποια πράγματα που με έθιξαν, έχω κινηθεί νομικά», λέει ο Στάθης Σχίζας.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Πέννυ Καβέτσου μίλησε ο Στάθης Σχίζας. Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Χρήστο Δάντη.

«Είμαι σταθερός άνθρωπος και δεν μετανιώνω για πράγματα. Ήταν συνειδητή απόφασή μου. Αν γύριζα πίσω τον χρόνο, θα αποχωρούσα και πάλι. Ό,τι βλέπετε μέσα στο παιχνίδι είναι οι λόγοι που έφυγα από το παιχνίδι. Δεν έφυγα γι’ αυτό που μου είπε η Ελευθερία. Αυτό ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα, ότι ασχολούνται με τα προσωπικά του καθενός. Ήμουν σε ένα παιχνίδι που μου άρεσε το αγωνιστικό κομμάτι, και όταν ξέφυγε, αποχώρησα. Δεν έχω καμία θέση εκεί», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Ο Στάθης Σχίζας είπε στη συνέχεια: «Όταν επέτρεψα από το παιχνίδι, οι πρώτες μου στιγμές με την Αλεξάνδρα ήταν αμήχανες, όπως και με την κόρη μου. Όταν έχεις να τους δεις καιρό είναι λογικό. Πλέον, είμαι ο Στάθης 100%. Η σχέση μου με την Αλεξάνδρα είναι μια χαρά. Δεν άκουσα το τι μου είπε η Ελευθερία. Αυτό που με τσίνισε είναι πως ασχολήθηκαν με την προσωπική μου ζωή. Στο βωμό του χρήματος να τα ισοπεδώσουμε όλα. Κάποια πράγματα που με έθιξαν, έχω κινηθεί νομικά. Πρέπει να μάθουμε πως υπάρχει όριο στο σχολιασμό. Μετά από ένα σημείο είναι προσβολή».

Κλείνοντας, ο Στάθης Σχίζας είπε: «Τον Δάντη εγώ τον εκτιμώ πολύ. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και τραγουδιστής. Αν με θεωρεί λάσπη εγώ τον θεωρώ αξιότιμο καλλιτέχνη».